Galbūt žinote vietą, kur nesirenka minios žmonių ir galima mėgautis ramybe? O gal atvirkščiai – turite pasiūlymų, kur nuvykus galima rasti kitų bendraminčių, mielai kartu pažaisiančių tinklinį? DELFI skaitytojas jau pasidalino nuotrauka, kurioje matyti, kad vasaros sezonas atidarytas prie Salotės ežero Pilaitėje, Vilniuje - vandenyje jau turškiasi ne vienas rajono gyventojas. 

Pasidalinkite ir patarimais, kur, jūsų manymu, geriau nevažiuoti: galbūt paežerė itin nesutvarkyta?

Lauksime Jūsų minčių komentaruose, o jei norite nuomonę išdėstyti plačiau – siųskite ją el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Ežeras“.

Pavyzdžiui, DELFI skaitytoja Kotryna siūlo nuvykti į Žemaitiją. „Labai smagu pabūti prie Platelių ežero. Yra vietų kur renkasi daug žmonių, bet yra ir ramybės oazių, kam nesinori šurmulio“, - rašė Kotryna Mikašauskaitė, pasidalijusi ežero nuotraukomis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)