Kas vyko iki avarijos, sukėlė diskusijų ne tik tarp komentatorių – į DELFI kreipėsi ne vienas skaitytojas, skirtingai nurodęs įvykusios nelaimės aplinkybes.

Vienų skaitytojų teigimu, motociklininkas važiavo pagal kelių eismo taisykles, kiti sako, jog jis lėkė „žvėrišku greičiu“, demonstruodamas triukus. Dar kiti teigė nematę, tačiau girdėję, kaip motociklininkas lėtino.

Galbūt buvote netoli įvykio vietos ir užfiksavote tai, kas įvyko prieš avariją, nuotraukose ar vaizdo medžiagoje? Pasidalinkite informacija su kitais DELFI skaitytojais el. paštu pilieciai@delfi.lt

Vaizdo medžiaga jau ne kartą pasitarnavo aiškinantis avarijų aplinkybes – įrašas padėjo atskleisti, kaip įvyko naujutėlio visureigio ir „Renault Megane“ susidūrimas Klaipėdoje, paaiškino ir kitos kraupios avarijos Klaipėdoje aplinkybes, kai lenktynių metu žuvo du „BMW“ automobiliu važiavę jaunuoliai. Vilkaviškio rajono motociklininkų atidarymo šventės incidentas taip pat nekėlė abejonių filmuotos medžiagos dėka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)