Socialiniame tinkle plintančioje nuotraukoje iš Marijampolėje esančios parduotuvės „Iki“ matomas ironiškas parduotuvės alkoholio skyriuje esantis užrašas: „Alkoholis neparduodamas po 22 val., net jeigu: jūsų gimtadienis; niekas nesužinos; jūs ne iš policijos; ir net jeigu jūs pažįstate viršininkus ir kitus personalo darbuotojus asmeniškai“.

DELFI komentaro pasiteiravo „Iki“ parduotuvės atstovų.

„Prekybos tinkle „Iki“ dirba daug gerą humoro jausmą turinčių žmonių. Sveikintina, kai jis pasitelkiamas geriems darbams, šiuo atveju – skatina laikytis įstatymų. Kol kas nepavyko išsiaiškinti, kurioje tiksliai parduotuvių šis užrašas yra ar buvo, tikriausiai tai vienos parduotuvės iniciatyva. Tačiau tokios puikios iniciatyvos mūsų įmonėje yra sveikintos ir skatinamos, būtinai apsvarstysime tokį užrašą panaudoti ir kitose parduotuvėse“, - teigė prekybos tinklo „Iki“ vykdomasis direktorius Darius Malakauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)