Vyras juokavo, kad tai – jau koks penktas jo rastas laiškas. Vis dėlto šis radinys jį maloniai nustebino, nes Ivaras galėjo suprasti ir laiško turinį, ir tai, kad jis buvo „išsiųstas“ iš visai arti – Palangos 2016 m. spalio mėnesį.

Lietuviškai suprantantis vyras pamanė, kad smagu būtų parodyti, kad tokie laiškai nepradingsta jūroje.

„Po audrų mėgstu vaikštinėti po paplūdimį ir rinkti gintarą. Patinka rasti ir plūdurus nuo tinklų, senus tinklus. Šįkart ieškodamas radau žalios spalvos vyno butelį, kuris mano žvilgsnį prikaustė todėl, kad jo viduje buvo laiškas, – pasakojo latvis. – Galvoju, kad būtų smagu tai moteriai pamatyti, kad kažkas rado tą laišką.“

Latvio rastas laiškas – romantiškas žmonos pasižadėjimas vyrui, jį galite pamatyti žemiau. Kviečiame laiško autorę kreiptis į DELFI redakciją el.p. pilieciai@delfi.lt!

Kaip pasakojo Ivaras, Papės miestelis, kadaise buvęs žvejų kaimas, kuriame jis gyvena su dviem dukromis ir žmona – mėgstamas lietuvių. Čia jie ilsisi, stato kotedžus.

„Viskas būtų gerai, jeigu lietuviai gražiai elgtųsi su Latvijos gamta ir pajūriu – nešiukšlintų visur, kur papuola, per kopas nevažinėtų su džipais ir kitomis transporto priemonėmis ir laužų nekūrentų. Tuomet visiems būtų labai smagu. Būkime supratingi ir mandagūs“, – rašė latvis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)