Su į feisbuką žmonių pasipiktinimą sukėlusią nuotrauką paviešinusiu Sergėjumi DELFI per socialinį tinklą susisiekti nepavyko. Vis dėlto, jis savo viešame įraše buvo pažymėjęs, kad nuotrauką užfiksavo „Norfos“ parduotuvėje.

Nuotrauką, kuri vėl uždegė aistras dėl neva neteisingo kainų konvertavimo iš litų į eurus, savo profiliuose suskubo viešintis feisbuko vartotojai.

Buvo ir tokių, kurie piktinosi socialiniame tinkle platinama nuotrauka kaip netikra.

Vis dėlto, „Norfos“ atstovas spaudai D. Ryliškis turi paprastą paaiškinimą – etiketėje įsivėlė klaida, rašant valiutą.

„Pagalvės importuotos rugpjūčio mėnesį, jų liko gal 16 vienetų, niekuomet jos nebuvo parduodamos už 11 litų. Jos yra geros vilnos pagalvės ir kainavo apie 40 litų, – sakė D. Ryliškis. – Tiesiog gamintojas, kuris tiekė pagalves pereinamuoju laikotarpiu suklydo.“

Jis sakė, kad pirkėjų skundų dėl šių pagalvių etikečių „Norfa“ nesusilaukė, nes ant mėlynos etiketės aiškiai nurodyta tikroji kaina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)