„Gegužės 1 d., apie 13.20 val., važiuodamas į Gdanską kelyje už Suvalkų pastebėjau poną Petrą Gražulį su simpatiška mergina ir apdaužytu „Lexus“ automobiliu bei Lenkijos spec. tarnybomis“, – rašė skaitytojas.

P. Gražulis pripažino, kad jį ištiko avarija, bet plačiau apie tai kalbėti nenorėjo.

„Jeigu klausite apie mašiną, tai padedu ragelį iš karto“, - karščiavosi politikas.

Paklaustas, ar pats yra nesužeistas, P. Gražulis tikino esantis kuo puikiausios būklės: „Puikiausias, va, esu dabar „Lexus“ servise, ieškau kito mašinos“.

Pasak P. Gražulio, į avariją patekęs automobilis nebuvo išmokamas lizingu. Politikas teigė ieškantis panašių metų automobilio. Sudaužytasis automobilis, anot P. Gražulio, buvo 2011 m.

Pasiteiravus, kaip nutiko avarija, „Tvarkos ir teisingumo“ partijos frakcijos Seime seniūnas aiškino, kad taip gali atsitikti kiekvienam ir kasdien.

„Užkniso, Dieve tu mano, niekur tu negali... Kas čia tokio? Šiandien gali išvažiuoti ir po mašina palįsti“, - piktinosi P. Gražulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)