Į DELFI kreipusis skaitytoja pasakojo, kad iki spalio vidurio viešuoju transportu beveik nesinaudojo. Vis tik, žinojusi, kad jo paslaugų jai prireiks, dar spalio 14 d. skaitytoja pasipildė „Vilniečio kortelę“, o autobuse šią pažymėjo spalio 17-ąją. Tai reiškia, kad papildymas pradėjo galioti nuo šios dienos.

„Pažymėjau kortelę autobuse ryte ir man rodo, kad ji galioja iki lapkričio 15 d., nors tądien buvo spalio 17 d. Kur dingo ta viena ar dvi dienos? Šiaip mano mėnesinės kortelės galiojimas buvo pasibaigęs spalio 14 d., bet iki šiandien viešuoju transportu nesinaudojau“, - kalbėjo mergina.

DELFI kreipusis į Klientų aptarnavimo centrą, aptarnaujantį žmones, turinčius klausimų ar bėdų dėl „Vilniečio kortelės“, paaiškėjo, kad klaidą neįsivėlė. Skaitytojos abejones sukėlė tai, jog kortelė yra pildoma ne mėnesiui, o 30-iai dienų. „Nors nežinome tikslaus „Vilniečio kortelės“ numerio, bet informuojame, kad Jūsų nurodytu atveju, aktyvinto bilieto data rodoma teisingai. Jeigu klientė aktyvino savo 30 dienų terminuotą bilietą 2013 m. spalio 17 d., tai jis galioja iki 2013 m. lapkričio 15 d. imtinai (spalio mėn. turi 31 dieną)“, - buvo nurodyta specialistų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)