DELFI skaitytojas Ignas, vairuodamas automobilį, nufilmavo kaip penktadienį, apie 7.24 val. atrodo Naujosios Akmenės gatvės. Panašu, kad mieste ankstų rytą karaliauja tamsa – labiau apšviestas tik Naujosios Akmenės centras, kuriame, filmavimo metu, taip pat užgęsta šviesos.

Skaitytojas įamžino ir per perėją tamsoje einantį praeivį, kurį vairuotojams, dėl prasto apšvietimo itin sunku pastebėti.

DELFI dėl Naujosios Akmenės apšvietimo kreipėsi į seniūną Rimvydą Juozapavičių, kuris nurodė, kad miesto apšvietimo sistemas aptarnauja UAB „Naujosios Akmenės komunalininkas“, kuris ir turi užtikrinti kokybišką paslaugą.

„Deja, pasitaiko atvejų, kuomet pasikeitus oro sąlygoms (didelis debesuotumas, lietus) ne visuomet laiku spėjama nustatyti apšvietimo sistemai naujus duomenis. Nors Naujosios Akmenės mieste yra ryškių pokyčių, tačiau reikia pripažinti, kad apšvietimas dar nėra tobulas ir automatizuotas. Todėl sunkiau išvengti „žmogiškojo faktoriaus“. Seniūnija dėkinga gyventojams, kurie pastebėję gedimus, ar kitas „klaidas“, apie tai informuoja seniūniją arba UAB „Naujosios Akmenės komunalininkas“ darbuotojus“, – nurodė R. Juozapavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)