Pirmiausiai Nilsas su savo broliais keliavo į stacionarą, nes reikėjo skubėti ir kažkur padėt likusius be namų gyvūnus. Ten pabuvęs savaitę keliavo pas savanorę į namus. Tuomet prasidėjo virškinamojo trakto ligos ir negalavimai (tai lėmė buvusi nepriežiūra ir įsimetusi žarnyno bakterija). Laimei, po ilgo gydymo, panikos ir baimės jo netekti, katinukas pasveiko ir pagaliau dairosi namų.

Kaip ir daugelis katinukų, Nilsas ieško labai atsakingų ir rūpestingų šeimininkų. Kodėl Nilsas? O todėl, kad jis vienas švelniausių mažyčių atradimų mūsų organizacijoje. Gintarinės akys, švelnūs oranžiniai „kleckai“ ant švytinčio balto kailiuko.

Nilsas labai mielas ir draugiškas. Jis niekada nebuvo skriaustas, todėl pasitiki žmonėmis: bendrauja, žaidžia su žmogumi, miega lovoje, lipa ant rankų, trepsi iš laimės ir malonumo gavęs dėmesio arba skanumynų. Be galo mėgsta skanius konservus, žaislus „pelytes“, kamuoliukus su virvutėmis, plunksneles, bet visų svarbiausia ir brangiausia jam - žmogus draugystė.

Svarbu pridurti, kad globoje Nilsas auga su šuneliu ir kitais katinukais, todėl būrys uodeguotų draugų - tik privalumas! Nenuvilkite Nilso, nedelskite, parsivežkite gražų, ypatingai švelnų ir draugišką katinėlį namo. Nilsui - 4 mėnesiai. Tegul 5 mėnesio gimtadienį jis sutinka naujuose namuose ir pagaliau tos kelionės beieškant namų baigiasi...

Taip pat būsime dėkingi už paramą maistui ir kraikui, Nilso skiepams. Labai ačiū.

Kreiptis: info@rainiukas.lt, tel.: +370 615 58898, +370 689 73782 (VšĮ „Rainiukas“)