Jis pasakojo iš Klaipėdos pusės pastebėjęs Smiltynės krantinėje vykstantį sujudimą.

„Smiltynėje ant krantinės iš pačio ryto buvo daug žvejų. Apie 10 val. atsirado kažkoks sujudimas. Netrukus atvažiavo greitoji, policijos nėra“, - pasakojo su DELFI susisiekęs Dainius, įtaręs, jog kažkas galėjo nutikti vienam iš žvejojusių.

Vėliau jis pranešė, kad krantinėje atsirado dar vienas greitosios pagalbos automobilis, atvažiavo ugniagesiai gelbėtojai.

DELFI susisiekus su tarnybomis Klaipėdoje, paaiškėjo, kad visi žvejojusieji sveiki. Krantinėje susiklostė tokia situacija, kad ligonį vežęs greitosios pagalbos automobilis įsmuko į duobę – dėl šios priežasties į įvykio vietą atvyko kitas medikų ekipažas tam, kad perimtų ir į gydymo įstaigą nuvežtų ligonį. Ugniagesių gaisrininkų ekipažas atvyko tam, kad ištrauktų įstrigusį greitosios pagalbos automobilį.

Gelbėtojai duobės vietą aptvėrė, kad ji nesukeltų bėdų kitiems eismo dalyviams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)