Šiąnakt, Klaipėdos Baltijos prospekte prie 81 namo, buvo pavogtas 2010 m. gamybos „Volkswagen Touran“ automobilis – juodos spalvos, 1.9l dizelis.

Kaip DELFI pasakojo skaitytojas, antradienio rytą pastebėjo, kad automobilio nėra savo vietoje ir iš pradžių negalėjo tuo patikėti.

„Pastebėjome ryte, žiūrėdami pro langą, kad tuščia vieta, ten kur mašina buvo palikta. Negalėjome patikėti, galvojome, kad gal ne ten pastatėme. Visgi teko greitai susitaikyti su mintimi, kad mašiną pavogė.

Iškvietėme policiją, ji iš karto viską užpildė ir fiksavo vagystę. Policija dar per kiemus perėjo, ieškojo su pulteliu. Jaučiamės labai prastai ir blogiausia, kad mašina nebuvo drausta KASKO. Tai visiškas nuostolis.“ – DELFI guodėsi vyras.

Jeigu turite duomenų apie šį nusikaltimą – praneškite trumpuoju numeriu 112 arba tiesiogiai susisiekite su nukentėjusiuoju tel. nr. 867544084.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)