„Dėl neaiškių priežasčių atšauktas šiandienos skrydis iš Nyderlandų į Vilnių ir nukeltas rytojaus rytui. Skrydis iš pradžių buvo nukeltas dviem valandoms, tačiau lėktuvui neatskridus (iš Lietuvos – DELFI), jis atšauktas iki rytojaus 9 val. ryto.

Žmonės autobusu nuvežti į viešbutį, kur praleis naktį. Priežastis konkrečiai nebuvo paaiškinta“, – pasakojo Eindhovene, Nyderlanduose, „užstrigęs“ keleivis. Vyras turėjo į Lietuvą atskristi „Wizz air“ oro linijų lėktuvu.

Patikrinus lėktuvų išvykimo ir atvykimo tvarkaraščius Vilniaus oro uoste, iš tiesų matyti, kad skrydis iš Eindhoveno į Vilnių vėluoja – lėktuvas turėjo atvykti trečiadienį 16.40 val. tačiau nurodoma, kad patikslintas atvykimo laikas yra 12.00 val. (ketvirtadienis).

Patikrinus išvykimo tvarkaraščius, lėktuvas, kuris trečiadienio popietę, 11.40 val., turėjo išskristi iš Vilniaus į Eindhoveną, iš Vilniaus išskris tik ketvirtadienio rytą, 7 val.

Eindhoveno oro uosto puslapyje nurodoma, kad lėktuvas į Vilnių išvyks 9 val. ryto. Šio skrydžio numeris sutampa su tuo, kuris turėjo atvykti į Vilnių trečiadienį, 16.40 val.

DELFI kreipėsi komentaro į „Wizz Air“ oro linijų bendrovę.

„Wizz Air“ komunikacijos vadovo Daniel de Carvalho komentaras:

„Kovo 25 d. iš Vilniaus į Eindhoveną turėjęs įvykti „Wizz Air” skrydis (skrydžio numeris W6 8025) vis dar vėluoja išskristi. Lėktuvui Airbus A320, turėjusiam vykdyti skrydį, atlikta neplanuota techninė apžiūra po antžeminės paslaugų įrangos sukelto nežymaus apgadinimo. Dėl šios priežasties susidarė grandininė vėlavimo reakcija: skrydis (skrydžio numeris W6 8026), turėjęs vykti iš Eindhoveną į Vilnių taip pat vėluoja.

„Wizz air“, būdama didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Rytų ir Centrinėje Europoje, rūpinasi visais savo keleiviais ir teikia išskirtinį dėmesį keleivių saugumui, tad orlaivis pakils tik tuomet, kai techninės priežiūros inžinieriai išspręs kilusias technines problemas.

„Wizz Air“ daro viską, kad tokioje situacijoje keleiviais būtų pasirūpinta: keleiviams suteikti užkandžiai bei nakvynė. Dėl susidariusios situacijos skrydžiai perplanuoti į kovo 26 d.: skrydis (Nr. W6 8025) iš Vilniaus įvyks 7.00 val. vietos laiku, skrydis (Nr. W6 8026) iš Eindhoveno suplanuotas 8.55 val. Olandijos laiku.

„Wizz Air“ nuoširdžiai atsiprašo visų keleivių, kuriems atidėtas skrydis sukėlė nepatogumų, tačiau keleivių ir įgulos saugumas – bendrovės prioritetas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)