Apie 01.45 val. išgirdau kažkokį triukšmą lauke, pradėjo kaukti automobilio signalizacija. Paklausiau draugo, ar jis taip pat girdėjo tai, pasakė, kad negirdėjo. Tai man nedavė ramybės, nesumerkiau akių, kadangi žinojau, kad viename iš daugiabučio kiemų stovi mūsų automobilis.

Praėjus dešimčiai minučių pasigirdo stiprus pokštelėjimas. Vėl pažadinau draugą, jis pasakęs, kad nieko negirdėjo ir, kad neišsigalvočiau ir eičiau miegoti toliau užsnūdo. Tai buvo apie 2 valandą nakties. Neapsikentusi nusprendžiau dėl šventos ramybės nueiti ir pažiūrėti, kas lauke vyksta

Išėjusi į balkoną pamačiau atvira liepsna liepsnojantį automobilį daugiaaukščių stovėjimo aikštelėje, kur degantis automobilis buvo apsuptas kitų automobilių. Puoliau ieškoti telefono, kad iškviesčiau gaisrinę, kaip tik tuo metu tolumoje pamačiau mirksinčius švyturėlius. Tai buvo gaisrinės automobilis.

Ugnis buvo užgesinta labai greitai. Taigi pirmas įspūdis apie šį rajoną buvo ne itin geras. Ir teko tverti bemiegę naktį.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Ugniagesiai nurodo, kad jiems 1.48 val. buvo pranešta, kad Taikos pr. 103, kad dega automobilis. Atvykus nurodytu adresu automobilis degė atvira liepsna. Gaisro metu nukentėjo automobilis „Audi A4 Avant“ (1997 m.). Sudegė variklio priekinė dalis, apsilydė priekinių durelių plastikinės detalės, sutrūko priekinis stiklas sulietas automobilio salonas, termiškai paveiktos salono plastikinės detalės. Pranešama, kad automobilis padegtas tyčia.

Prašome Jūsų – pasidalinkite informacija apie Jūsų užfiksuotą įvykį. O gal norite pasidalinti patirtimi, kur gyvendami nesijautėte saugiai ir kas Jums buvo nutikę? Tai galite padaryti el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: