DELFI redakcijai parašiusi Gitana teigė, kad Edgaro Obločinski vadovaujamo Šalčininkų autobusų parko 112 maršruto autobuso vairuotojas ketvirtadienį, rugsėjo 26 d., 18.24 val. paliko jos 11 metų sūnų Kalvarijų stotelėje. „Tiesiog nesustojo. Nes kitų keleivių nebuvo. O mokinukas yra nematomas, ko gero. Čia tokia politika. Vienur telefonai neveikia. Kitur vaikai paliekami gatvėj. 17 km iki namų“, - piktinosi ji.

Moteris teigė, kad vairuotojas nesustojo, nors jos sūnus ir mojavo rankomis. Pasak skaitytojos, po įvykio ji kreipėsi į Šalčininkų autobusų parko darbuotoją Nataliją Jusevič, kuri į išdėstytą situaciją sureagavo atsakė „o ką aš galiu padaryti?“.

Skaitytoja teigė, kad susisiekimas tarp Vilniaus m. ir Vilniaus r. apskritai nepatogus. „Rajonas veža - reisai kas valandą, teoriškai galimybė, praktiškai, kadangi su miesto transporto grafiku nederinama, tik vargana išeitis. Riešės bendruomenė surinko apie 1000 parašų, bet tai niekam neįdomu“, - teigė ji.

DELFI kreipusis į Šalčininkų autobusų parką, buvo nurodyta, kad skaitytojos sūnus neva į autobusą nelipo.

Bendrovės darbuotoja N. Jusevič nurodė, kad darbo dienai gavo nusiskundimą iš moters. „Kantriai pusvalandį klausiau nesibaigiančius moters riksmus. Kalbėdama paaiškinau, kad paskambinsiu vairuotojui ir pasiteirausiu dėl šio incidento, bet ji nieko nenorėjo klausyti. Visiškai ją suprantu, nes pati esu mama. Po pokalbio su vairuotoju paaiškėjo, kad autobusui sustojus stotelėje berniukas sėdėjo ant suolelio, bet į autobusą neįlipo. Vairuotojas išvažiavo, gal vaikas ir mojavo rankomis kada suprato, kad išvažiuojantis autobusas - tai jo autobusas, nežinau, bet vairuotojas nieko nepastebėjo“, - pakomentavo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)