Nėra atsakingas už savo šeimą. Turėdamas šeimą, dažnai prisimena esamas ir buvusias drauges, konsultuojasi su jomis, pasakoja apie savo gyvenimą, kai kurie netgi susitikinėja su kitomis moterimis to neslėpdami.

Alkoholis – geriausias draugas. Vyras, kuris išgėręs pamiršta, kas jo moteris ir dėl ko turėtų gyventi, prisiminkite, nevertas niekas.

Laimės pojūtis – laikina iliuzija. Tokiam vyrui laimė keičiasi kas mėnesį, vieną dieną jis ant sparnų, kitą – jau juodžiausioje depresijoje. Nėra emocijų pastovumo ir tęstinumo. Nes jam tai nuobodu.

Melas – kasdienis palydovas. Meluoja visiems, ne tik artimiesiems, bet kas baisiausia – sau. Apgavystės tampa tokios įprastos, kad kartais jau nesupranta, kad meluoja ir mirksi daugiau nei galėtų.

Visada yra laisvas ir nepriklausomas. Nesvarbu, kiek vaikų ar žmoną turėtų. Jis kitų akivaizdoje visada yra laisvas ir neįsipareigojęs, vengia kalbėti apie savo šeimą, kalba tik apie save.

Jo norai ir įgeidžiai – svarbiausi. Nepaiso aplinkinių prašymų, reikalavimų. Elgiasi taip, kaip jam šiuo metu patinka.

Labai daug kalba. Sako daug komplimentų, yra įkyrus. Myli visus ir visas, sutiktus savo kelyje. Taip, tai vienas iš nesubrendusio ir nevyriško vyro požymių, vienas pirmųjų, kuri galite pastebėti. Tikras vyras neaušina burnos veltui, kalbėdamas apie orą ar kitus žmones. Jis parodo savo ketinimus darbais, o ne ilgu liežuviu.

Neturi ilgamečių, tikrų draugų. Jei vyro draugai keičiasi kas kelis mėnesius, žinokite, su juo tikrai kažkas negerai. Jei vyras nesugeba išlaikyti nors kelių artimų draugų, keldamas intrigas, melus, apkalbas, vadinasi, yra tikrų tikriausias dviveidis, prie kurio neverta apsistoti ilgam.

Neinvestuoja į santykius nei laiko, nei finansų. Jam moteris – savaime suprantamas dalykas, dėl kurio nereikia stengtis. Atvirkščiai, kartais netgi naudojasi moters finansine padėtimi ir gerove, ieškodamas naudos sau.

Apsimeta geresniu negu yra. Šis punktas apima visus išvardintus. Pradėdamas gera iškalba, tęsia pažintį, apvynioja moteris apie pirštą, tačiau gudresnės pastebės, o kvailesnės liks su tokiu. Jei esate ta, kuri liko, žinokite, toks vyras nepasikeitė. Tik dar geriau apsimeta prie Jūsų. Linkiu, kad akys nušvistų ir rastumėte subrendusį, stiprų, įdomų vyrą, kuriuo, deja, mano apibūdintas tipas niekada nebus.

Bet visi mokomės iš savo klaidų, argi ne tiesa?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalyti savo patirtimi? Papasakoti pastebėjimus? Paprieštarauti? Jūsų minčių laukiame el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Nuomonė“!