Kur tau. Pirmiausia išvertė iš koto merginų apranga. Rizikuoju pasirodyti ištvirkėlis, bet... Negalėjau atitraukti akių nuo aptemptų užpakaliukų... O kur dar aukštakulniai! Viena mergina buvo su tais peršviečiamais, kur porno rodo. Čia tai bent... Užsukę pasižvalgyti devintokai švilpavo, rodė gestus, o mergiotė šypsojosi. Išdykėlė!

Toliau – vaidinimas. Pats esu juodo humoro mėgėjas, bet labai jau atvirai buvo tyčiojamasi iš mokytojų... Pavyzdžiui, buvo vaidinama, kad vyksta teismas, ir teisiami nervų ląstelių žudikai – mokytojai. Vienam davė 5 metus, kitam 10, o vienai senai chemijos mokytojai pareiškė, kad leis eiti, mat vis tiek „antros žiemos jau nedatrauks“... Sėdėjau apšalęs... Tik keletas nervingai nusijuokė.

Kita vertus, ne šventieji ir mokytojai. Viena jauna mokytoja atvirai bučiavosi su savo vaikinu prie automobilio, prieš pat mokyklą, kai visi išeidinėjo.

Išeidinėjo kur? Ogi parūkyt. Žengė žingsnį nuo slenksčio ir užtraukė dūmą. Šalia stovėjo keli mokytojai, galimai „apšilę“ iš vidaus jau prieš renginį...

Tokios šventės šiais laikais... Ir mokytojai, ir mokiniai linksminasi, kaip tik moka.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

100 dienų – tiek simboliškai liko iki tol, kol abiturientams reikės laikyti taip nelaukiamus, bet vis tiek ateinančius dvyliktos klasės egzaminus. Apie tai, kad iki didžiojo išbandymo liko ne tiek ir daug, daugelis dvyliktokų prisiminė pirmąjį ir antrąjį vasario savaitgalį.

Prašome Jūsų – papasakokite apie savo šventę, būsimas išleistuves. Pasidalykite savo įspūdžiais! Vienam Jūsų atiteks 3 mėn. DELFI grupės žurnalo prenumerata!