Sapnavau, kad aš įėjusi į man nežinomą patalpą, pamačiau savo a.a. dukrytę, kuri kažkokius daiktus rinko ir dėjosi į krepšį. O prie stalo sėdėjo nepažįstama mergina ilgais, juodais plaukais. Aš labai nustebusi paklausiau, kaip ji čia atsirado, nes mes ją palaidojome. Ji labai aiškiai mane pradėjo įtikinėti, gestikuliuodama rankomis, kad nekreipčiau dėmesio ir pamirščiau visą buvusį procesą, nes taip reikėjo...

„Ji yra gyva“, – ir ranka parodė, aiškindama, kad jos abi gyvena kartu. Ji labai aiškiai pasakė net adresą, kur galėčiau ją rasti.

Patikrinau, ar išvis toks adresas egzistuoja. Pasirodo, kad taip... Iki šiol nesiryžtu nuvykti tuo adresu, nors labai norisi.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pirmosiomis lapkričio dienomis kone visa Lietuva važiuoja uždegti žvakių mirusiam, tačiau širdyje visuomet gyvam artimam žmogui. Ne vienas, net ir praėjus daug laiko po skaudžios netekties, regi jį savo sapnuose, prisimena atvykęs į jo namus ar į rankas paėmęs velioniui brangų daiktą. Prašome jūsų pasidalyti pasakojimais – ar jums yra tekę susapnuoti artimuosius, kurių netekote, sapnuose iš jų išgirsti pamokymų ar patarimų?

Kviečiame pasidalyti savo istorijomis! Ar pamatyti sapne vaizdai, išgirsti patarimai buvo reikšmingi? Kaip paaiškinate tokius sapnus? O gal jokios reikšmės jiems neteikiate?

Vieno pasakojimo autoriui, kurį išrinks redakcija, padovanosime dvi knygas. Savo patirtimi kviečiame dalintis el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Sapnas“ arba spaudžiant pilką mygtuką čia iki lapkričio 8 d.