Kokios nors ypatingai graudžios istorijos jis neturi - pagautas gatvėje Vilniuje su broliuku padaužiuku, po kurio laiko persikraustė į namų globą ir per porą dienų sujaukėjo. Net nepasakytum, kad jis ne visada gyveno namie!

Katinėlis labai draugiškas (bet ne įkyrėlis), jaukus, mielas, mėgėjas ir pamurkti ant kelių užsilipus, ir pažaisti, patyrinėti. Bent jau kol kas nepastebėta, kad jis krėstų labai padaužiškus pokštus (tai broliuko prerogatyva), Mažas gana kultūringas.

Jis minkštas ir šiltas, pūkuotas, labai gražaus nuspalvinimo, su baltais žaibukais ant užpakalinių kojyčių ir puikiais baltais ūsais. Vieni pliusai: tvarkingai daro į dėžutę, gražiai užkasa, neiškapsto per visą kambarį kraiko, valgus, ne terliūzas, neturi įpročio kąsti ir draskyti viską, kas juda.

Ką mėgsta Mažas? Skanius konservukus ir kokybišką sausą maistą. Mėgsta žaisti, mėgsta smalsauti, mėgsta snausti ir prisiglausti. Net šukuotis (neilgai) mėgsta!

Nuparazitintas ir jau paskiepytas.

Katinukas dovanojamas su VšĮ „Mažoji Liza“ dovanojimo sutartimi, turės būti tvarkingai skiepijamas, o atėjus laikui - kastruotas (Vilniuje su nuolaida), jo negalima išleisti į pavojingus daugiabučių kiemus lakstyti. Nepamirškite, kad katės gyvena ilgai, ir visą savo gyvenimą nori būti mylimos ir prižiūrimos.

Norite susipažinti su šiuo žavuoliu – skambinkite tel.nr. 8 650 74 841, jei nepavyksta susisiekti, rašykit SMS arba į paštą skruzdelynas@gmail.com, susitarsime dėl vizito.