Vilniuje yra specialių mylimiesiems skirtų vietų - visiems puikiai žinoma ta, kur galima pamatyti vienos Neries krantinės meilės prisipažinimą kitai, kiek mažiau žmonės būna girdėję apie įsimylėjėliams skirtą „Obuoliukų“ plytelę Moniuškos skverelyje.

Be to, specialios vietos nebūtinos - patys vilniečiai reiškia savo jausmus ir viešai, pavyzdžiui, yra buvę, kai atkaklus vaikinas savo mylimosios palankumo siekė iškabindamas laiškus viešojo transporto stotelėse.

Šįkart romantiškas meilės prisipažinimas buvo patalpintas tiesiai ant automobilio stogo. Apie tai pranešęs DELFI skaitytojas sakė prisipažinimą pastebėjęs antradienio vakarą, prie „Europos“ prekybos centro dangoraižio.

„Sveiki, vakar vakarop prie „Europos“ dangoraižio pastebėtas automobilis su originaliu prisipažinimu meilei. Įdomu, ir kuriai Ritai čia pasisekė“, - rašė įspūdingą prisipažinimą užfiksavęs žmogus.

Jei meilės prisipažinimo kūrėjas ar laimingoji Rita pastebės šią nuotrauką, kviečiame atsiliepti el.paštu pilieciai@delfi.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)