Į DELFI kreipęsis Žilvinas pasakojo, kad į nemalonią situaciją pateko „Rimi“ parduotuvėje Vilniuje. „Vakar prasidėjo naujos savaitinės akcijos, todel užsukau apsipirkti. Pirkau varškės sūrelius „Magija“. Kaip ir parašyta leidinyje – 30 proc. nuolaida šiems varškės sūreliams, tačiau neišskirta kuriems“, - pasakojo jis.

Vis tik, pasiėmęs specialią pakuotę, kurioje yra keturi sūreliai, atsiskaitydamas kasoje jis žadamos nuolaidos negavo. Paprašęs suteikti nuolaidą, Žilvinas sako iš kasininkės gavęs atsakymą, kad pasižiūrėtų, kas leidinyje nupiešta, „o pakuotei nuolaida netaikoma“. Jis tikina, kad to parodyti parduotuvės darbuotoja net nusivedusi jį prie lentynos. „Taip pat nusivedė mane iki lentynos ir parodė, kur pakabinta nuolaida. Nuolaida „- 30%“ buvo pakabinta tik prie vienos prekės, tai turėjau suprasti, kad tik tam vienam sūreliui taikoma 30 proc. nuolaida?“, - stebėjosi jis.

Vyriškis pasakojo, kad paprašęs pardavėjos grąžinti pinigus, įsivėlė į ginčą, pradėta kalbėti ir apie policiją. „Patarimas „Rimi“ komandai ateičiai: jei jau įvyko tokia klaida, reikėtų pasekti kitų tinklų pavyzdžiu ir prie prekės tiesiog pakabinti patikslinimą su atsiprašymu, kad įvyko klaida ir nuolaida šiai prekei netaikoma (vakar pirkimo metu nebuvo tokio užrašo)“, - sakė jis.

DELFI apie tai, kodėl pirkėjui buvo nepritaikyta nuolaida, pasiteiravo „Rimi“ viešųjų ryšių vadovės Ramintos Stanaitytės-Česnulienės. „Labai apgailestaujame, šiuo atveju įvyko techninė klaida ir tų sūrelių rinkinys duomenų bazėje nebuvo įtrauktas į akcijinius. Dėkojame už informaciją - klaidą ištaisėme. Kviečiame pirkėją kreiptis į parduotuvę, kur pirko sūrelius, norėtume kompensuoti jam nepatogumus. Leidinyje informacija buvo nurodyta teisingai, rinkiniams identiškų produktų taikome tokias pačias nuolaidas kaip ir atskiriems produktams Šiuo atveju pasitaikė klaida sistemoje, kurią ištaisėme“, - sakė R. Stanaitytė - Česnulienė.

Jos teigimu, bus aiškinamasi ir dėl darbuotojos elgesio bei įvykusio konflikto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)