Takso mišrūnė Margarita, matosi, tikrai gyveno namie, ne prie grandinės. Ji puikiai elgiasi bute, tvarkingai laukia pasivaikščiojimų, yra draugiška kiekvienam, ar katinui, ar šuniui, ar žmogui. Tad kodėl ji atklydo vieniša į sodybą netoli Elektrėnų? Glotni, nenusibadavusi, tikinti žmonėmis. Bet neieškoma.

Kalytės likimu susirūpino gyvūnų mylėtojai, ir Margarita buvo priglausta „SOS gyvūnų“ prieglaudos vadovės Ilonos Reklaitytės-Mezencevos namuose. Jai buvo suteikta veterinarinė pagalba: išoperuotas augliukas, rastas po krūtinkauliu, sterilizuota, paskiepyta. Geri žmonės paaukojo šioms procedūroms lėšų.

O dabar jau pats laikas susirasti namus. Kalytė nuostabaus būdo, tad mažaūgio šunelio ieškantys žmonės neturėtų žiopsoti!

Ji puiki pasivaikščiojimų kompanionė, protinga, paklusni, prieraiši. Naktimis miega ramiai, o rytais neskuba versti iš lovos, naudojasi proga ir pati ilgiau pasnausti. Puikiai tiks ir šeimai su vaikais, ir vienišam žmogui (tada jau tikrai nebesijaus vienišas) – ji nesiveržia dominuoti, auklėti šeimos narių. Nereikės jos mokyti negraužti baldų kojų, nereikės tempti per pasivaikščiojimus arba pačiam būti tempiamam. Brandaus amžiaus, bet ne senutė, kupina ramaus ir nuoširdaus gyvenimo džiaugsmo.

Jei norite įsitikinti, kad Margarita tikrai tokia – paskambinkite 860039525 (dienos metu) arba parašykite laišką adr. ilona@sos-gyvunai.lt. Mes įsikūrę Vilniuje.

P.S. Nuotraukos storina – ši kalytė išties nedidukė.