Vaiko nesulaukęs vyras apie 16.40 val. paskambino man, aš – mokytojai... Vaikas kaip į balą dingo... Pasitelkęs artimiausius žmones vyras naršė centro gatves aplink muzikos mokyklą... Aš laukiau namuose.

Telefono sūnus neturėjo, niekaip negalėjome su juo susisiekti. Pasirodo, sūnus prisiminė, kuriuo keliu mes važiuojame ir grįžtame iš muzikos mokyklos (savarankiškai važinėti mes jo dar neleisdavome). Tuo keliu ir ėjo namo.

Kažkokiu būdu perėjęs Pedagoginio žiedą (kaip jis sakė, po tilto apačia... Kur nėra nei perėjų, nei šaligatvio), jis atsidūrė Geležinio Vilko ir Ukmergės gatvės susikirtimo sankryžoje. Ten, anot jo, prie apleisto namo, pamatė policijos automobilį. Priėjęs paprašė parvežti jį namo. Tai turėjo būti apie 17 val. Bet policininkai jam pasakė, kad negali, nes dirba. Gaila, kad policininkai nepasidomėjo, kur berniukas eina, kodėl prašo parvežti namo...

Tada vaikas užėjo į šalia esantį autoservisą ir ten vėl paprašė parvežti jį namo. Sakė, buvo labai pavargęs ir meldėsi, kad iki sutemų sugrįžtų namo... Ir vienas darbuotojas jį parvežė, ir palydėjo iki namų durų. Tai įvyko 17.30 val.

Dėkojame Dievui ir autoserviso darbuotojui, kad viskas baigėsi laimingai. Bet ne policininkams...

Labai liūdna, kad pasiklydusiam berniukui padėjo serviso darbuotojas, o ne mūsų angelai sargai (...).

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Policijos departamento prie VRM Komunikacijos skyriaus viršininkas Ramūnas Matonis DELFI teigė, kad šiuo metu vyksta informacijos patikrinimas:

„Šis įvykis mums žinomas, jau vakar gavę šią informaciją iš mamos, nedelsiant pradėjome informacijos patikrinimą, susisiekėme su mama, aiškinamės, kas iš pareigūnų tuo metu dirbo.
Kai tik išsiaiškinsime visas aplinkybes, būtinai paskelbsime tai viešai.“