Aš ir dvi mano draugės sėdėjome Nemuno pakrantėje, ilsėjomės, nes prieš tai labai daug vaikščiojome. Dukrelė stovėjo nuo manęs maždaug 1 m atstumu, berniukas su dviračiu ne važiavo, o tiesiog praskrido, net nepristabdė ir trenkėsi į ją.

Mergaitei parkritus ant žemės, prilėkiau kelti ją - iš pradžių kelias sekundes nereagavo, paskui pamačiau, kad iš burnytės bėga kraujas. Priėjus prie ją partrenkusio berniuko, savaime suprantama, jį apšaukiau, bet jo net pirštu nepaliečiau! Jis tik pasakė „atsiprašau“ ir nuvažiavo. Man tuo tarpu rūpėjo tik dukra, patyriau šoką ir net nespėjau to berniuko sulaikyti, nes skubėjome kviesti greitąją pagalbą.

Greitoji pagalba atvyko prie „Akropolio“. Mažylei buvo skubiai uždėtas kaklo įtvaras, ji nuvežta į Kauno klinikinę ligoninę, Vaikų skyrių. Traumotologas, ją apžiūrėjęs, pasakė, kad būtinai reikia siūti galvoje esančią žaizdą, jai taip pat praskelta lūpytė.

Labai bijome, kad nebūtų dar rimtesnių pasekmių, nes galvą ji trenkė į betoninį grindinį. Šiuo metu mergaitė gydoma namuose, bet jos savijauta nėra labai gera. Jeigu ji nepagerės, teks kreiptis į klinikas. Nesuprantu tik vieno - jei tėvai žino, ką padarė jų vaikas, kaip neieško nukentėjusios mergaitės šeimos, kad bent jau pasiteirautų, kaip mažoji?

Visų, kas galėjo matyti šį įvykį ir kas spėjo pamatyti kokius nors vaiko bruožus, prašau, praneškite artimiausiam policijos komisariatui arba man. Mano tel. nr. - 863881221.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!