- Trumpai papasakokite apie save.

- Esu pozityvus žmogus, siekiantis iš gyvenimo maksimumo, todėl jei darau, tai darau gerai ir iki galo. Visa tai, ką dabar turiu, pasiekiau per savo stiprų charakterį ir gebėjimą mokytis iš savo klaidų. Mėgaujuosi kiekviena diena bei akimirka, todėl džiaugiuosi kiekvieną rytą pasitikdama su šypsena.

- Nuo kada pradėjote domėtis makiažo „gudrybėmis“?

- Atsitiktinai radau 4-tos klasės sąsiuvinį ir jame parašytas svajones. Viena iš jų buvo – kosmetologė - visažistė. Todėl galiu drąsiai sakyti, kad viskuo pradėjau domėtis dar būdama labai mažytė. Kiekvieną dieną gyvenau mintimis apie mylimą darbą, augau ir brendau su šiomis mintimis, kol galiausiai svajonės išsipildė.

- Šiuo metu tokių specialistų kaip jūs – daug. Kokie jūsų privalumai?

- Taip, šiuo metu yra labai daug tokių specialistų kaip aš. Paiimti teptuką į rankas ir pradėti dirbti gali kiekvienas, tačiau išlikti - labai sunku. Manau, mano privalumas tai, kad savo darbo nelaikau darbu, kiekvieną dieną į darbą einu kaip į šventę ir tai pats maloniausias jausmas. Todėl klientai tai puikiai jaučia. Esu nuoširdi, atsakinga, kruopšti bei komunikabili, turiu tikrai daug patirties šioje srityje, todėl išmanau savo darbą ir žinau kur yra ribos, kad būtų nei per daug, nei per mažai.

- Ką dažniausiai tenka girdėti iš klientų: komplimentus, padėkas ar nepasitenkinimą atliktu darbu?

- Ačiū Dievui, dar neteko sulaukti priekaištų dėl atlikto darbo. Prieš pradedant dirbti išsiaiškinu visas aplinkybes, tiksliai sužinau, kokio tikisi klientas iš manęs rezultato, ir kaip specialistei, patarus iš savo pusės, priimame bendrą spendimą ir gauname puikius rezultatus, kad visi liekame patenkinti. Dėl komplimentų nemeluosiu... Sulaukiu jų, ir nemažai - dėl atlikto darbo, o tai labai daug džiaugsmo atneša. Todėl tai didelis paskatinimas eiti į priekį, nesustoti ir siekti dar daugiau. Kiekvieną klientą priimu su šypsena,ir rūpinuosi, kad jis liktų patenkintas. Kada žmogus šypsosi man, tai pats didžiausias džiaugsmas ir malonumas.

- Kur šiuo metu dirbate?

- Esu laisvai smadoma visažo ir grimo specialistė. Nuolat bendradarbiauju su garsiais šalies fotografais kaip D.Gražys , G. Žilinskas, G. Jankauskas, A. Pocej, D. Leilionas ir kt., taip pat bendradarbiauju su TV3 laidomis „Gyvenimas yra gražus“ ir „Negaliu tylėti“ komanda bei „Kukla beauty box“, „Deivių mokykla“, „RUTA model management“, „DigitalFoto“ ir kt... Taip pat vedu individualias makiažo pamokėles, įvairius seminarus.

- Kokios patirties jau turite?

- Rugsėjo mėnesį bus 5 metai, kai kiekvieną dieną dirbu tik su makiažiu.

- Kokie pasiekimai šioje srityje?

- Kiekvienas naujas klientas - tai mano naujas pasiekimas. Tačiau aš asmeniškai savo didžiausiu pasiekimu ir patirtimi laikau darbą su mūsų šalies prezidente Dalia Grybauskaite, taip pat džiaugiuosi jog teko padirbėti su J. Statkevičiaus kolekcijos modeliais, A. Mickevičiaus kvepalų reklama.

Taip pat vienas iš pasiekimų, kad dirbu su garsiais mūsų šalies fotografais, kurie yra įvertinti ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Džiaugiuosi, kad mane įvertino ir užsienio dizaineriai bei fotografai, iš kurių vis dažniau sulaukiu kvietimo dirbti kartu su jais.

- Koks jūsų hobis?

- Kaip ir minėjau, darbo nelaikau darbu, tai ir yra mano didžiausias hobis bei malonumas.

- Palinkėjimas skaitytojams.

- Pirmiausiai noriu palinkėti visuomet šypsotis, išlikti pozityviems ir mėgautis gyvenimu įnešant į jį daugiau spalvų. Nebijokite makiažo pagalba paryškinti tai, kas jumyse gražiausia. Visos spalvos tinka tik mokėkite taisyklingai jas pateikti. Mano akių šešėlių paletė - jūsų gyvenimo spalvos.