Nuolat vilniečius savo nuotraukomis stebinantis Gabrielius Khiterer spėjo įamžinti magišką Vilnių dar vasarą – mėnesio pabaigoje jis nufilmavo, kaip iš paukščio skrydžio atrodo dar apsnūdusi sostinė, saulei pakilus ir vakare.

Kaip pasakojo pats fotografas, pirmuosiuose filmuko vaizduose miestas įamžintas 6 val. ryto. Iš viso 3 minučių įraše – savaitę filmuota sostinė.

Paklaustas, kodėl nusprendė ne fotografuoti, o įamžinti Vilniaus dieną filmuodamas sostinę iš viršaus, G. Khiterer pasakojo, kad įsigijo droną ir norėjo pabandyti jį panaudoti.

„Vilnius – kaip gimtas miestas, jo kiekvieną kampelį čia žinau ir nuolat čia fotografuoju. Kituose miestuose būnu, fotografuoju, bet nuotraukų nepublikuoju, pasilieku labiau sau“, – sakė jaunas fotografas, paklaustas, kodėl jo nuotraukose dažniausiai – sostinės vaizdai.

Įspūdingus G. Khiterer filmuke įamžintus vaizdus galite pamatyti žemiau:

DELFI primena, kad anksčiau jaunas fotografas yra nuotraukų serijoje įamžinęs, kaip keitėsi Vilnius per 80-imt metų, užfiksavo naktinius spindinčios sostinės vaizdus.

Taip pat norite pasidalyti savo nuotraukomis? Siųskite jas mums el. paštu pilieciai@delfi.lt!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)