Apie incidentą naujienų portalo DELFI redakciją informavo ne vienas pasipiktinęs skaitytojas.

„Koncertą stebėjome iš salės galo, stovėdami netoli operatorių. Koncerto pabaigoje, visai netoli mūsų, iš VIP (BMW) zonos atskriejo stiklinis bokalas, kuris atsitrenkė į apsauginius turėklus ir pažėrė šimtus aštrių šukių“, - baisėjosi vienas koncerto žiūrovas.

Buvo ir nukentėjusių

Tąvakar į žiūrovus buvo paleistas ne vienas stiklinis bokalas. Vienai M. Mikutavičiaus gerbėjai koncertas galėjo pasibaigti tragiškai – moteriai bokalas pataikė į galvą.

„Koncertas buvo puikus, tik gaila, kad neišklausiau jo iki pabaigos, nes iš VIP ložių įsisiautėjusi publika pradėjo mėtyti stiklinius alaus bokalus į apačioje sėdinčius bei stovinčius žmones, - naujienų portalui DELFI pasakojo koncertą stebėjusi Jolanta. - Jausmas siaubingas, kai į tavo galvą atsitrenkia storo stiklo bokalas, sudūžta, į kitus žmones pabyra šukės – tu lieki su sumušta galva.“

Klausytoja patyrė ne tik fizinį smurtą, bet ir psichologinį šoką. Išėjusi iš salės moteris su bičiuliais bandė pagalbos prašyti su racijomis bėgiojančių arenos darbuotojų. Tačiau šie liepė kreiptis į apsaugos darbuotojus. Deja, bet ir jie neskubėjo padėti.

„Kažkokia moteris iš apsaugos tik pagūžčiojo pečiais ir liepė kviesti policiją ar greitąją ir nuėjo.“, - stebėjosi Jolanta.

Moteris dėl šio įvykio žadėjo kreiptis į koncerto organizatorius ir į „Siemens“ arenos administraciją.

Medikų pagalbos neprašė

Koncerto organizatoriai DELFI informavo, kad dėl šio incidento nei koncerto metu, nei iki šiol niekas į juos nesikreipė.

Koncerto rengėjai taip pat primena, kad scenos dešinėje pusėje per koncertus visada budi medikų brigada, pasirengusi padėti visiems, kam koncerto metu iškyla sveikatos problemų arba kurie patiria traumas.

Tačiau M. Mikutavičiaus koncerto metu niekas į arenoje budinčius medikus nesikreipė. Koncerto rengėjai labai apgailestauja, kad atsiranda žmonių, kurie savo chuliganiškais veiksmais gadina šventę kitiems. Koncerto organizatoriai kreipsis į arenos administraciją prašydami, kad šis incidentas būtų ištirtas ir imtasi atitinkamų priemonių, kad ateityje tokie incidentai neturėtų galimybės pasikartoti.

Ieškos pažeidėjų

Naujienų portalui DELFI „Siemens“ arenos direktorius Juras Vėželis pasakojo, kad apie incidentą jis taip pat girdėjo. Kol kas į arenos administraciją niekas nesikreipė. Tačiau „Siemens“ vadovas taip pat nusiteikęs rasti šiurkščius pažeidėjus.

„Koncerto metu budėjo medikų komanda, tačiau į juos dėl patirtų sužalojimų niekas nesikreipė. Todėl negaliu pasakyti nieko konkretesnio. Žinoma, kreipsimės į policiją, kuri ištirtų visas įvykio aplinkybes“, - užtikrino arenos direktorius.

Tiesa, ar pavyks atsekti pažeidėjus, kol kas sunku pasakyti. Anot J. Vėželio, tam tikros arenos erdvės yra filmuojamos kameromis. Tačiau medžiaga dar kol kas neperžiūrėta, todėl nežinia, ar įvykį kameros užfiksavo.

„Bet galbūt kiti incidentą matę žmonės galėtų mums padėti. Taip pat laukiame, kol su mumis susisieks ir nukentėjęs žmogus. Patys bandėme jo ieškoti, bet kol kas neturime jokio kontakto“, - pasakojo J. Vėželis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (376)