Mano manymu, mokestis už vestuvinių suknelių matavimąsi salone yra reikalingas.

Vestuvinės suknelės yra tikrai brangios, jas valyti reikia specialiu būdu. Juk neįmesi suknelės į skalbimo mašiną. Vien paprastų drabužių parduotuvėse randame išpurvintų drabužių. Jei ištepta rankovė ar apykaklė, galimas daiktas, kad neišsiskalbs, o ką jau kalbėti apie vestuvines sukneles. Kai išsidažiusios merginos ateina matuotis suknelių, esu tikra, po jų gali likti dėmių. O pudra, lūpdažiu ar akių šešėliu išteptas baltas ir plonas audinys lengvai neišsiplaus.

Personalo aptarnavimo taip pat negalima nuvertinti. Prieš vestuves teko lankytis salonuose ir matuotis sukneles. Galbūt tik viename ar dviejuose salonuose darbuotojai nebuvo labai malonūs, bet apie kitus nusiskundimų tikrai neturiu. Užėjus į saloną, pasisveikindavo, paklausdavo kokios suknelės ieškau, pamatuodavo, patardavo. Buvo labai mandagūs ir paslaugūs. Tąkart mokesčio niekur mokėti neteko, tačiau nebūčiau supykusi, jei ir būtų paprašę.

Esu girdėjusi, jog merginos su draugėmis ateina į salonus matuotis suknelių tik dėl smagumo. Jei jos pasimatuoja tik vieną, kitą suknelę, nematau nieko bloga, bet jei jos matuojasi daug drabužių ir ateina tik „pavaikyti“ personalo, tuomet gaišinamas personalo laikas. Juk per tą laiką galėjo būti aptarnauta mergina, kuri būtų užsisakiusi suknelę.

Manau, kad 10 eurų mokestis yra kiek per didelis, tačiau 4-7 eurai būtų pats tas. Tuomet sumažėtų „netikrų“ klienčių skaičius bei su drabužiais ir personalu būtų elgiamasi pagarbiau. Tad toks mokestis tikrai neturėtų būti problema toms, kurios tikrai ieško savo svajonių suknelės.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!