Taigi „Mes“ - atviras jaunimo centras, kuris savo veiklą pradėjo dar tik sausio 2 dieną, atviroje erdvėje. Visų 14- 29 metų jaunuolių, norinčių kartu praleisti laiką, laukia nuo 15 iki 18 valandos, kiekvieną darbo dieną. Čia su jaunimu laiką leidžiantys du jaunimo darbuotojai, Matas ir Reda, kviečia kartu pažaisti stalo futbolą, kitus stalo žaidimus, taip pat padaužyti čia esančią bokso kriaušę, kartu pasiklausyti muzikos, žiūrėti filmų, ar tiesiog pasišnekėti.

Paklausta, kiek jaunimo jau apsilanko atviroje erdvėje, Virginija sakė - „kol kas sulaukiame 10-15 jaunuolių, tačiau kadangi erdvė veikia dar tik kelis mėnesius, šiuo metu labiau koncentruojamės į viešinimą, todėl vaikštome po mokyklas, ir kviečiame jaunimą apsilankyti pas mus“.

Centras jau sulaukia čia pastoviai besilankančio jaunimo. Taigi tiek atėję į centrą jau pastovūs jo lankytojai, tiek pirmą kartą čia besilankantys, savo nuožiūra gali veikti kas jiems patinka, ir naudotis visu erdvėje esančiu inventoriumi.

Ateityje, pasak Virginijos, yra planuojama turėti įvairių teminių užsiėmimų, susijusiu su sportu, rengti kino žiūrėjimo seansus, maisto gaminimo kursus ir t.t. Tačiau tokie planai bus vykdomi tik tada kai į erdvę susirinks daugiau jaunimo, taigi jis čia labai laukiamas.

„Mes“ atviro jaunimo centras yra įsikūręs Šopeno g. 3 (Vilnius). Daugiau informacijos galite rasti centro „Facebook“ paskyroje.