„13.50 - 13.55 važiavau Antakalnio gatve. Ties 38 namu teko sustoti prie pėsčiųjų perėjos šviesoforo, per galinio vaizdo veidrodėlį pastebėjau nelėtinančią greičio „Škoda Octavia“, kuri pasidarė sau trečią eismo juostą ( kirto ištisinę) ir kirto pėsčiųjų perėją. Kaip tik tuo metu užsidegė žalias šviesoforo signalas ir ji vos įsipaišė tarp priešais ją stovinčio ir ta pačia kryptimi pradedančio važiuoti automobilių, - teigė skaitytojas. - Po šio vaizdelio nusprendžiau įsijungti kamerą. Kas vyko toliau, jūs matote patys“.

Skaitytojo vaizdo įraše matyti, kad Antakalnio gatve važiuojančios „Škoda Octavia“ vairuotojas (vaizdo įraše: 01:10) išvažiuoja į priešingo eismo juostą, kuria nuvažiuoja, nesureaguodmas į raudoną šviesoforo signalą ir pravažiuodamas sustojusį policijos pareigūnų automobilį.

Vaizdo įrašą atsiuntęs skaitytojas teigia pasivijęs policijos pareigūnus, norėdamas išsiaiškinit, kodėl šie nestabdė taisykles pažeidusio automobilio. „Kai juos pasivijau ir paklausiau, ar yra lygūs ir lygesni vairuotojai, jie man pasakė, kad tai yra kriminalinės policijos automobilis ir vykdo svarbią užduotį, - sakė skaitytojas. - Sutinku, kad nusikaltėlio sulaikymas yra labai svarbus dalykas, bet kas būtų buvę jei šie manevrai būtų nepavykę ir, pavyzdžiui, būtų mirtinai sužalotas dviratininkas ar pėstysis?“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (646)