Eismo dalyvis užfiksavo, kaip nepatenkintas visureigio savininkas sankryžoje nusprendė kumščiais pamokyti jam neįtikusį vairuotoją. Ši situacija buvo užfiksuota vasario 9 d., per pietus. Manoma, kad visureigio vairuotojas nekantravo dėl priekyje važiavusio „Audi“ automobilio greičio – galiausiai jis nusprendė prieš sankryžą transporto priemonę aplenkti, o po to išlipo iš automobilio ir trenkė „Audi“ automobilio vairuotojui.

Viešosios tvarkos pažeidimu įtariamą asmenį policijos pareigūnai jau nustatė. Tai – 51-nerių metų šiaulietis. Už chuliganišką elgesį vyro laukia baudžiamoji atsakomybė. Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, patyčiomis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Vaizdo įrašą dar kartą galite pamatyti žemiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)