Etaplius.lt skaitytojas Tomas, vildamasis išvysti, kaip šalies krepšininkai nušluosto nosį italams, buvo priverstas važiuoti į Šiaulius ieškoti baro.

„Visiškai neplanavau pliumpti alaus viename iš miesto barų ir taip turėti išlaidų, bet nebeliko nieko kito“, – pasakoja Tomas. Vaikinas šmaikštauja, kad išvysti krepšinio rungtynes daugumai kaimo gyventojų nebuvo lemta. „Daugelis kaimynų važinėja viešuoju transportu ir neturi automobilių“, – teigia Tomas.

Bendrovės „Lesto“ atstovai teigia, jog elektra dingo dėl įvykusio gedimo. „Dėl stiprios liūties ketvirtadienį, 20.26 val. įvyko avarinis gedimas vienoje iš „Lesto“ transformatorinių. Laikinus elektros energijos tiekimo sutrikimus pajuto apie 800 vartotojų. Visiems gyventojams elektros energijos tiekimas buvo atstatytas iki vakaro 23.18 val.“, –  teigia „Lesto“ Korporatyvinės komunikacijos skyrius atstovas ryšiams su visuomene Ernestas Naprys.

Anot jo, elektros energijos tiekimas dar neatnaujintas vienam gyvulininkystės kompleksui. Šiuo metu vykdomi gedimo šalinimo darbai ir planuojama, kad elektros energija bus pradėta tiekti iki 16 val.