Mergina pasakojo, kad kelionė autobusu 4G maršrutu ją ir kitus keleivius nemenkai išgąsdino - važiuojant link Pilaitės į autobusą ėmė veržtis dūmai, tačiau vairuotojas į tai nereagavo. Pasak autobuse buvusios keleivės, galbūt iš karto jis tiesiog negalėjo sustoti.

Išsigandę keleiviai puolė į paniką, šaukė „degam!“ ir beldė į vairuotojo kabiną, bandė atidaryti langą. Vairuotojui sustabdžius autobusą, jis išlaipino keleivius netoli „Lukoil“ degalinės. Tiesa, pats liko aiškintis, kas nutiko transporto priemonei.

Keleivė pasakojo kuo greičiau nuo autobuso pasitraukusi, nes pabijojusi, kad gali įvykti sprogimas. Taip, jos teigimu, elgėsi ir kiti keleiviai.

Apie įvykį ugniagesiams nepranešta. DELFI susisiekus su Autobuso parko centrine dispečerine buvo nurodyta, jog informacijos apie autobuso gedimą jie taip pat neturį. Su „Vilniaus viešojo transporto“ direktoriumi Gintaru Nakučiu susisiekti nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)