Jei jūsų mama, tėtis, vaikas, draugas ar kaimynas yra tas žmogus, kuriuo didžiuojatės, apie kurį visiems pasakojate ir kurį minite tik geru žodžiu, dabar pats laikas apie tai pranešti. Galbūt jūsų geradaris – visiškai nepažįstamas žmogus, bet jo darbai jums giliai įsirėžė į atmintį, o gal herojumi laikote save patį? DELFI projektas suteikia unikalią galimybę papasakoti savo istorijas ir padėkoti tiems, kurie to verti.

Geriausias istorijas DELFI publikuos viešai. Jų herojams atiteks vertingi prizai, jie bus apdovanoti Lietuvos Respublikos Prezidentūroje ir pagerbti Prezidentės Dalios Grybauskaitės.

Prieš dalyvaudami konkurse, būtinai perskaitykite sąlygas šio straipsnio apačioje.

Konkurso prizai ir trukmė

Jūsų istorijų lauksime el. paštu: pilieciai@delfi.lt (laiško pavadinime būtina nurodyti „Konkursui Herojai tarp mūsų“).

Jūsų atsiųstos įdomiausios istorijos bus publikuojamos specialiame DELFI projekte „Herojai tarp mūsų“.

Kiekviena publikuota esė dalyvauja konkurse ir turi teisę rungtis dėl pagrindinių prizų.
Konkurso pabaigoje keletą įdomiausių esė atrinks kompetentinga komisija.

Atrinktos esė dalyvaus viešame balsavime, kuriame skaitytojai balsuos už jiems labiausiai patikusią.

Apie balsavimą bus pranešta konkurso reklaminiame skydelyje, esančiame projekto „Herojai tarp mūsų“ dešinėje pusėje.

Autorius, pateikiantis nuotrauką ar vaizdo medžiagą konkursui, suteikia DELFI teisę laisvai disponuoti medžiaga savo nuožiūra. Nuotrauka ar vaizdo įrašas tampa portalo nuosavybe.

Projekto „Herojai tarp mūsų“ partnerio draudimo bendrovės „Gjensidige“ įsteigti prizai – draudimas nuo nelaimingų atsitikimų 100 000 Lt draudimo sumai - bus įteikti penkių daugiausiai skaitytojų balsų surinkusių istorijų herojams.

Sąlygos ir trukmė

1. Esė konkursas vyksta nuo lapkričio 18 d. iki gruodžio 9 d. Konkursas pratęstas iki gruodžio 16 d.
2. Esė skaičius nėra ribojamas. Tas pats skaitytojas gali atsiųsti kelias esė.
3. Skaitytojai savo esė gali papildyti fotografijomis ar vaizdo medžiaga.
4. Esė kviečiame siųsti el.paštu: pilieciai@delfi.lt, laiške nurodant dalyką „Konkursui Herojai tarp mūsų“. Taip pat reikia nurodyti savo kontaktus (vardą, pavardę, el. paštą, telefoną. Jei norima, kad nebūtų skelbiama pavardė arba skelbiamas tik slapyvardis – reikia nurodyti jį. Šių duomenų mums reikia tam, kad galėtume susisiekti laimėjimo atveju).
5. Dalyvaudamas konkurse skaitytojas sutinka su konkurso tvarka ir sąlygomis.
6. Autorius, pateikiantis nuotrauką ar vaizdo medžiagą konkursui, suteikia DELFI teisę laisvai disponuoti medžiaga savo nuožiūra. Nuotrauka ar video tampa portalo nuosavybe.

Laukiame Jūsų istorijų!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)