Iki balandžio 22 d. siųsk savo sukurtą meninę instaliaciją, piešinį, fotomontažą ar kitokį kūrinį, kurį galima pateikti grafine forma, su trumpu aprašymu el.p. ateities.krastovaizdis@gmail.com konkursui „Ateities kraštovaizdis“.

Ji turėtų atspindėti galimą klimato šiltėjimo įtaką gimtosioms apylinkėms, Lietuvos kraštovaizdžiui ar parodyti, kaip atrodytų Jūsų gimtosios apylinkės ar Lietuva, jei, pavyzdžiui, aplinkai būtų skirtas neribotas finansavimas, esantys valdžioje kaip pagrindinį prioritetą pasirinktų aplinkos saugojimą ar atvirkščiai – technogeninę šalies vystymosi kryptį.

Konkurse gali dalyvauti bendrojo ugdymo mokyklų, neformaliojo vaikų švietimo mokyklų, kitų švietimo paslaugų teikėjų pavieniai 5-12 kl. mokiniai.

Vėliau DELFI Piliečio rubrikoje vyks balsavimas, kuriame skaitytojai išrinks po laimėtoją iš 5-8 kl. ir 9-12 kl. mokinių. Du laimėtojus taip pat išrinks ir Vilniaus kolegijos Agrotechnologijų fakulteto atstovai.

DELFI skaitytojų išrinktam laimėtojui iš 5-8 kl. atiteks „Scrabble“ žaidimas, o laimėtojui iš 9-12 kl. – metinė „GEO“ prenumerata.

Vilniaus kolegijos Agrotechnologijų fakulteto atstovai apdovanos du laimėtojus skėčiais, marškinėliais, džemperiais, energijos kaupikliais, atmintukais, termopuodeliais, užrašų knygelėmis ir rašikliais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją