Konkurso sąlygos: ieškokite grybų (valgomų!), kruopščiai juos išmatuokite (ilgis, plotis), fotografuokite šalia standartinio dydžio daikto, kad matytųsi jo proporcijos (pvz., degtukų dėžutė ar liniuotė) ir nuotraukas siųskite el. pašto adresu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Grybų karas“! Laiške nepamirškite nurodyti savo autorystę, taip pat grybo išmatavimus ir kurioje Lietuvos vietoje jis buvo rastas.Romo grybas: Kepurės diametras - 23 cm, kotas - 20 cm .Grybas rastas Labnanoro girioje.
Ievos grybas: aukštis - 31cm (!), koto skersmuo 7 cm, kepurės skersmuo - 10 cm. Grybas rastas Kėdainių rajone.
Mariaus grybas: Baravyko koto skersuo - 12 cm, kepurės skersmuo - 24 cm. Grybas svėrė 1,230 kg. Baravykas rastas Ąžuoloto girininkijoje, Kėdainių rajone.
Jono ir Vaido grybas: kepurelės skersmuo 20,5 cm, grybo ilgis - 22 cm, koto ilgis 14 cm. Grybas rastas Biržų girioje.
Albino grybas: voveraitė buvo surasta 2011 m. rugsėjo 25 dieną Žemaitijoje, netoli Tverų. Grybo aukštis - aie 16 cm, galvos skersmuo - 13 cm.

DELFI Piliečio nuomone, Grybų karaliaus titulo vertas Ievos grybas. Sveikiname nugalėtoją ir dovanojame receptų knygų rinkinį! Tačiau prizų taip pat verti Romo bei Jono ir Vaidos grybai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją