Trisanas, nors ir būdamas angelu, kovoja dėl Aivės gyvybės. Jis žino, kad žuvus Aivei jie vėl būtų kartu, bet tokia kaina jam per didelė. Jis kankinasi matydamas, kaip kito jaunuolio širdyje gimsta meilė jo mylimajai. Tristanas žino, kad privalo paleisti ją, bet negali, nes jos gyvybei gresia pavojus, o vienas iš galinčių jam padėti ir yra Vilas - tas, kuris pamilsta Aivę.

Aivė ir pati jaučia, kad žmogus, kuriuo ji pradėjo pasitikėti, žmogus su kuriuo ji gyveno - jos įbrolis Gregoris, linki jai blogo. Tik nežino, kodėl?  O gal tai ne jis? Gal tai Erikas, Gregorio draugas, kurio veiksmus valdo narkotikai.

O gal tai Vilas, artimas Aivės draugas? Draugai ir šeimos nariai mano, kad ji žuvus Tristanui turi rimtų psichologinių problemų . Bet, Aivė žino, kad kažkas stengiasi jai pakenkti, ji stengiasi, tai pasakyti, bet niekas netiki. Tai, lyg, balsas tyruose. O kai, realus pavojus, iškyla ir jos broliukui Filipui, Aivė ir vėl pradeda tikėti ... angelais.

Tristanas, padedamas kito angelo - merginos, vardu Leisė, stengiasi apsaugoti Aivę ir išsiaiškinti, kodėl Gregoris nori jai pakenkti. Jis įgauna naujų jėgų, sutvirtėja, bet pamažu jį pasiima tamsa. Ar jis spės jai padėti jai? O gal jį pasiglemš tamsa?

Perskaičius visas tris knygas matomas bendras istorijos vaizdas, nors visose dalyse buvo aiški viena tiesa: meilė – gyvenimo (o ir mirties) variklis.

Knygoje, o tiksliau visose trijose, gausu romantikos, jausmų, neapykantos, mirties, angelų, pinigų godulio ir laimingų bei pavojingų akimirkų. Visa knyga parašyta labai lengvu, ne vulgariu stiliumi, todėl puikiai skaitosi.

Elizabeth Chandler, o gal tiksliau sakyti - Mary Claire Helldorfer, lengvai dėlioja žodžius kurdama įtampą ir vesdama atomazgos link. Ji puikiai valdo savo herojų charakterius parodydama, kad ne visada tai, ką matome, yra tikrovė ir ne visada tai, ko nematome, yra nerealu. Ji nori pasakyti (tai - mano nuomone, o jūs perskaitę turėsite savąją), kad gyvenimas ir mirtis visada žengia koja kojon, bet atsitinka taip, kad kartais tos kojos ima ir susipina.

Tai iš tiesų labai graži istorija paaugliams, nors ir su detektyvo prieskoniu. Patarčiau perskaityti ypač merginoms, kurios galvoja, kad išsiskyrus su vaikinu žemė slysta iš po kojų. Perskaitykite ir pamatysite, kad gyvenimas tęsiasi...