Su DELFI susisiekęs skaitytojas nurodė, kad miestelyje rastas jaunuolis buvo žiauriai sumuštas.

„Vaikino kūnas buvo su smurto žymėmis, šalia rasta, kaip manoma, ir jo paties dantų“, – teigė skaitytojas.

Tyrimą dėl nužudymo pradėję policijos pareigūnai patvirtino, kad tyrimas dėl galimo septyniolikmečio nužudymo pradėtas, tačiau kol medicinos ekspertai nepateiks tikslių mirties išvadų, per anksti kalbėti apie įvykį. Prokurorė Jūratė Tamašauskienė DELFI informavo, kad viskas vyko naktį. Po įvykio operatyviai pradėjus tyrimą dėl galimo nužudymo, jau ryte buvo sulaikytas ir įtariamasis. Jis kiek vyresnis už rastą negyvą jaunuolį. Sulaikytajam – devyniolika metų.

Sulaikytas devyniolikmetis yra uždarytas į areštinę. Prokurorė sakė, kad planuojama kreiptis į teismą dėl jo suėmimo. Sulaikytajam ryte teko tikrintis alkoholio matuokliu. Jam nustatytas lengvas – 0,65 prom. girtumas. Tačiau duomenys dar gali kisti, nes paimta ir jo kraujo tyrimams.

Miestelį sukrėtęs įvykis daugiausiai skausmo atnešė jaunuolių šeimoms. Vietos gyventojai svarsto, kas galėjo išprovokuoti tokį žiaurumą. Pirminiais duomenimis, nepilnamečio kūnas nusėtas mėlynėmis, muštinėmis žaizdomis.

DELFI skaitytojas minėjo, kad miestelį žiaurus nusikaltimas sukrečia ne pirmą kartą.

„Tokiame mažame miestelyje tai jau ne pirma nusikaltimas. Beveik prieš metus buvo rastas vidutinio amžiaus vyriškio kūnas. Kaip manoma, jis buvo atvežtas jau nužudytas. Niekas nieko neišsiaiškino“, – anot skaitytojo, anksčiau rastas negyvas vyras buvo išgeriantis, o apie tyrimą nėra jokios informacijos.

Policijos pareigūnams tiek informacijos buvo mažoka, kad jie galėtų ką komentuoti apie ankstesnį įvykį. Pareigūnai patikino, kad praėjusiais Kelmės rajone buvo išaiškinti penki nužudymai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (255)