Policijos pareigūnai apie 22.30 val. DELFI informavo, kad vienam žmogui prireikė medikų pagalbos, tačiau po avarijos mažai ką galėjo pasakyti apie aplinkybes.

Liudininkų teigimu, avarija įvyko Neries krantinėje, prie Varnių tilto. Iš apvirtusio automobilio iškrito alkoholio buteliai. Ar girtas, ar blaivus į avariją patekę vairuotojas, budintis pareigūnas teigė negalintis atsakyti. Tačiau liudininkai sakė, kad vairuotojas svirduliavo ir žmonių prašė nekviesti policijos.

Vos smūgio išvengę žmonės buvo nemaloniai nustebę, kai vairuotojas pareiškė: „Sakys, kad pavogiau mašiną“.

Apie eismo įvykį pareigūnams ir medikams pranešta prieš pat 22 valandą.

Automobilis per avariją stipriai apdaužytas, lūžo ratai, sumaitotas stogas.

Liudininkų duomenimis, prie vairo buvo vyras, vardu Audrius, gimęs 1969 metais. Anot liudininkų, jie važiavo Neries krantine nuo Jurbarko gatvės Šilainių link, kai prieš pat juos išlėkė automobilis „VW Golf“ ir vertėsi kelis kartus.

Avarijos liudininkai sakė nesupratę, kodėl pareigūnai delsė tikrinti vairuotojo girtumą, nors jis akivaizdžiai svirduliavo, kalbėjo nerišliai. O dar ir bandymas išvengti policijos kėlė abejonių, ar jis nėra išgėręs.

Visgi alkoholio matuoklio vyras neišvengė. Jam nustatytas 1,63 prom. girtumas.

Vėliau policija pranešė, kad teisės vairuoti neturintis 47 m. vyras vairavo automobilį „VW Golf“, kurio nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Automobilio vairuotojui nustatytas 1,63 prom. girtumas. Įvykio metu nežymiai sužeistas kartu važiavęs 27 m. keleivis, kuriam taip pat buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.

DELFI dėkoja skaitytojai Sigitai už nuotraukas ir informaciją !

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)