- Ką gyvenime tau reiškia „meilė“?

- Meilė – tai kai myli be „apsimokėjimo“, duodi kitam žmogui ir nežiūri, ar pats gausi, ar ne. Po to pamatai, kad ir tu kažką gauni...

- Įdomiausias apie save girdėtas gandas?

- Kad nelaikau savęs dar tokiu populiariu, kad apie mane gandai sklaidytų, nemėgstu skleisti gandų, tai, manau, kažkaip ir gandai pas mane „nevaikšto“... Na, gerai pagalvojus, kartais „ateina“ toks gandas, kad esu gėjus (šypsosi). Tai nusišypsau ir atsakau, kad tikrai toks nesu.

- Tavo didžiausias talentas?

- Didžiausias mano talentas - groti gitara ir kurti muziką. Taip pat dainuoti žmonėms.

- Ar dainininkui būtini skandalai?

- Dainininkui tikrai nėra būtini skandalai, geras pavyzdys - Andrius Mamontovas.

- Kokius dalykus vadinate tuščiais?

- Tušti dalykai yra tie, kurie nepadeda žmogui tobulėti, pavyzdžiui, žaisti kompiuterinius žaidimus, kiekvieną dieną gulėti ant lovos ir žiūrėti televizorių. Manau, geri dalykai yra tie, kurie padeda žmogui tobulėti bei siekti savo tikslo, manau, kiekvienas gali susigalvoti, ką veikti.

- Kas tau šiuo metu yra prabanga?

- Na... Nesu prabangos mėgėjas, man patinka kuklūs dalykai, kurie sukelia šypseną... Ko šiuo metu trūksta, tai nebent atostogų.

- Pirmas ir paskutinis pasimatymas būtų, jeigu jo metu mergina...?

- Jei pamatyčiau, kad ji man netinka... Nežinau, šiaip išrankus aš merginoms, matyt, jei kalbėtų vien apie pinigus... Nemėgstu merginų, kurios žiūri į vyrą vien kaip į piniginę.

- Vis dar esi vienišas. Išduokite paslaptį, kokia mergina tave galėtų sužavėti?

- Paprasta, nuoširdi, galbūt nestandartinės išvaizdos... Tačiau kerinti (šypsosi).

- Su kokia mergina nedraugautum?

- Kaip ir atsakiau prieš tai, su ta, kuri žiūri vien tik į vyrą kaip į pinigų maišą. Taip pat nepatinka tos, kurios iš savęs kažką labai „stato“... Manau, žmogus turi būti paprastas .

- Mėgstamiausias jūsų patiekalas?

- Šiuo metu man patinka suši.