Jaudintis nėra ko: tai buvęs suplanuotas technikos demonstravimas, vykęs tiek Vilniuje, tiek Kaune. Kviečiame ir jus apžiūrėti JAV karių techniką.

DELFI skaitytojai pasidalino jų užfiksuotomis sraigtasparnių nuotraukomis, o „Oro grupė“ atsiuntė vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip iš dangaus atrodo vilniečių susitikimas su JAV kariais prie vieno prekybos centro.

Anot Krašto apsaugos ministerijos, pratybas Estijoje baigusių JAV šarvuočių koloną, kuri į dislokacijos vietą Vokietijoje grįžta sausumos keliais, lydėjo sraigtasparniai UH – 60 „Black Hawk“ ir CH-47 „Chinook“. Virš Vilniaus sekmadienį taip pat praskrido keli Lenkijos naikintuvai Mig-29, Lietuvoje atliekantys NATO oro policijos misiją.

Krašto apsaugos ministerijos atstovė spaudai Asta Galdikaitė BNS sakė, kad naikintuvai buvo pakelti JAV karių prisistatymo visuomenei renginiui.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)