Kažkada tuo metu šešiolikmetė tiesiog išėjo iš namų. Paskutinė žinoma moksleivės buvimo vieta Vilniuje esanti S. Stanevičiaus gatvė. Kol kas paieškos jokių apčiuopiamų rezultatų nedavė.

Nors dauguma paieškos priemonių yra išnaudotos ir tebenaudojamos, tačiau šiuo metu aktualiausias klausimas yra mergaitės išvykimo iš namų aplinkybės.

Prašome visų, kurie automobiliuose naudoja vaizdo įrašymo įrangą (tiek taksi ar spec. tarnybų automobiliai, tiek kiti) ir kurie buvo prie S. Stanevičiaus g. prie 96 ar 96A namo, „Impuls“ sporto klubo (Fabijoniškių g. 97a, Vilnius), „Norfos“ (Ateities g. 48, Vilnius), „Mandarino“ (Ateities g. 91, Vilnius), ar tiesiog važiavo Fabijoniškių – Ateities – S. Stanevičiaus gatvėmis patikrinti vaizdo registratorių įrašus, fiksuotus šeštadienį nuo 13 val. iki 16 val. (ypatingai nuo 13:30 iki 14:30 val.). Galbūt įrašuose bus užfiksuota dingusi mergaitė.

Primename, jog ieškoma moksleivė yra apie 162 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, ilgų tamsių plaukų, akys mėlynos. Buvo apsirengusi juoda sportine striuke, mėlynais džinsais, mėlynais sportbačiais su rožiniais intarpais, galėjo su savimi turėti šviesiai pilką odinį rankinuką.

Turinčius bet kokios informacijos apie moksleivės buvimo vietą ar bet kokios paieškoms reikšmingos informacijos, prašome nedelsiant pranešti Vilniaus apskrities Policijos komisariato, Operatyvaus valdymo skyriui tel. nr. (8 5) 2716007, 271 6008 arba pranešti Bendrojo pagalbos centro tel. nr. 112.
Ugnė Rukuižaitė

Ugnės buvimo vieta nežinoma, dingimo aplinkybės taip pat. Ugnės mama socialiniame tinkle „Facebook“ siunčia žinutę dukrai, su prašymu grįžti namo. Žinutė neredaguota.

„… TIKIU, ŽINAU, JAUČIU, SVAJOJU, MATAU, KVĖPUOJU, GYVENU TAVIMI, MANO MYLIMOJI…

Širdis negali manęs apgauti, nes aš jaučiu Tave ir žinau , kad jau greit Tave apkabinsiu ir išbučiuosiu kiekvieną Tavo kūno ir sielos ląstelę…Niekas neatims iš manęs MEILĖS TAU, niekas neatims Tavęs iš Močiutes, Tėtės, Senelių, Šarūno, Gabijos, Indrės, mažojo Dominyko ir visų, kurie MYLI IR LAUKIA TAVĘS, širdies…

NĖRA TOKIOS JĖGOS, UGNELE, kuri galėtų tai padaryti…nėra tokiu žmogiškų klaidų, kurių negalima atleisti ir su kuriomis negalima gyventi…Mes tik žmonės, kuriuose gyvena GYVENIMIŠKAS chaosas…Mano Mylimoji, mano išsiilgtoji ir išsvajotoji – APKABINK MANE, PRAŠAU…Apkabink mano plyštančią širdį, apkabink mano išverktas akis, apkabink mano smegenis ir visa besąlygišką MEILĘ TAU…Sušildyk mane savo rankomis, akimis ir širdimi, nes nieko BRANGIAU IR SVARBIAU UŽ TAVE MAN (MUMS) NĖRA!!!

ATLEISK MAN, MANO BRANGIAUSIOJI!!! ATLEISK MAN, KAD IVYKO TAI, KAS IVYKO…Aš esu kalta, kad laiku kažko nepastebėjau, kad, galbūt, kažkuriuo, Tau svarbiu momentu, nebuvau šalia…leisk man, maldauju, išpirkti savo kaltę!!! SUGRĮŽK! SUGRĮŽK!!! MALDAUJU!!!".

Po žinutė šeimos drauge prisistačiusi moteris tikina, kad namuose jokio konflikto nebuvo ir artimieji labai laukia merginos grįžtant.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (843)