Šis jaunuolis daro didelius žygdarbius. Jis dirbo vienoje Palangos kavinėje ir viešbutyje, įsikūrusiame J. Basanavičiaus gatvėje, administratoriumi. Labai iškalbus, muzikuojantis ir katalikiškas bei tolerantiškas vaikinas. Vieną savaitgalio vakarą besidarbuodamas kavinėje šalia žuvies kioskelio jis pamatė moterį, kuri gulėjo ant J. Basanavičiaus gatvės grindinio.

Žmonės ėjo pro šalį ir nekreipė dėmesio. Vienintelis Viktoras susirūpino ir priėjęs prie moteriškės ją pasodino ant suolelio. Pasiteiravo, ar nereikia greitosios, bet ji atsakė, kad laukia artimųjų.

Po geros valandos vaikinas pastebėjo, kad toji moteriškė vis dar sėdi ant suolelio kaip įbesta. Po kiek laiko supratęs, kad moteriškė pavartojusi svaigaus alkoholio, nubėgo ieškoti pagalbos, kas galėtų ją parvežti namo. Dar po kiek laiko suprato, kad tai – pavaduojanti žuvies kioskelio pardavėja. Jaunuolis nepasimetė ir šalia esančioje kavinėje paprašė iškviesti kioskelio savininką.

Dvi valandas kioskelis buvo be priežiūros. Laimei, nuostolių kioskelis nepatyrė. Jaunuolis labai mandagiai ir taktiškai bendravo su moteriške, bet kuo toliau, tuo ji labiau jam priešinosi, aršiai ir grubiai jį keikė įvairiais keiksamžodžiais. Tačiau jis neprarado savitvardos ir toliau bandė sutekti pagalbą.

Jaunuolis uždarė kioskelį ir iškvietęs pagalbą moterį parvežė namo.

„Palanga – tai vasaros sostinė, žmonių daug, bet tokių, kaip jis mažai“, – sakė žuvies kiosko savininkas. Šis jaunuolis jau ne pirmą kartą žmonėms ištiesia pagalbos ranką. Viktoras sako, kad maltietis turi padėti visiems.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!