Jaunimo laisvės dienos - renginių ciklas jauniems, kūrybiškiems ir laisviems žmonėms, padėsiantis atskleisti savo talentą kuriant muziką, choreografiją, dailę ar kitą meną bei talentą ekstremaliame sporte. Visas Lietuvos jaunimas kviečiamas į Panevėžį, kuriame bus suteiktos galimybės jauniems muzikos, choreografijos atlikėjams, jauniems dailininkams bei ekstremalaus sporto gerbėjams pasirodyti viešumoje, būti vertinamiems bei apdovanotiems.

Būtent jiems bus surengti specialūs turnyrai. Jaunieji atlikėjai bei menininkai turės galimybę ne tik varžytis ir nugalėti, bet ir kurti kartu su kitais festivalio dalyviais.

Festivalio idėja - sutelkus jaunimą Panevėžio mieste sukurti saviraiškos erdvės, kompetetingai įvertinti už talentus bei atskleisti naujus, originalius Lietuvos talentus.

Festivalyje sprendžiamos problemos - jaunimo saviraiškos erdvių trūkumas bei jaunimo emigracija. Skatinsime jaunimą likti ir kurti Lietuvoje, kurti jiems priimtinesnes sąlygas, suvokti, kad ateitis yra jų rankose. Taip pat sukurdami penkis skirtingus turnyrus, skatinsime jaunus žmones ieškoti naujų talentų ar pristatyti turimus gabumus viešumoje ir gauti įvertinimą.

Taigi, Panevėžio jaunimas kviečia Lietuvos jaunimą dalyvauti festivalyje. Registracijos anketas rasite socialiniame tinklapyje ,,Facebook‘‘. Veik, kurk ir tobulėk!