Eglučių rinkimuose, kuriuose dalyvavo DELFI skaitytojų atsiųstos mažesnių Lietuvos miesto ir miestelių nuotraukos, nugalėjo Lazdijų eglė, kurios nuotrauką atsiuntė M. Pasiukevičiaus nuotr. Ji pelnė beveik trečdalio balsavusiųjų simpatijas ir gavo 32 proc. visų balsų.

Garbingoje antroje vietoje šįkart atsidūrė žibanti Trakų eglutė (L. Balčytienės nuotr.).

Trečiąją vietą pelnė Širvintų eglutė (D. Kizino nuotr.). ketvirtoje vietoje atsidūrė Palangos eglutė (N. Chmieliausko nuotr.)

Primename, kad gražiausia Lietuvos eglė jau anksčiau įvykusiuose DELFI rinkimuose tapo Vilniaus eglė. Už ją balsavo 30 proc. skaitytojų, už Kauno eglutę – 25 proc. Trečioje vietoje atsidūrė Klaipėdos žaliaskarė, surinkusi 17 proc. skaitytojų balsų.

Dėkojame visiems siuntusiems nuotraukas ir balsavusiems – kviečiame dar kartą pasižiūrėti, kaip šauniai atrodė Lietuvos miestų ir miestelių eglutės nuotraukų galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)