Po metų būsite pamiršę, kad traukinių bilietų kainos yra pakilusios. Jeigu reikėdavo keliauti iš Klaipėdos į Vilnių, ar atvirkščiai, aš visada pirmenybę teikdavau šiai transporto priemonei. Tačiau, sužinojęs tokią absurdišką žinią, apsisprendžiau visiškai atsisakyti „Lietuvos geležinkelių” paslaugų. Tad mielai kviečiu ir jus prisijungti prie šios „akcijos”, iš tiesų, būtų fantastika, jeigu visi masiškai nebevažiuotų traukiniais.

Gal ponai direktoriai pagalvotų. Atleiskite už žodį „pagalvotų”, juk nelabai tie ponai ir galvoja, jei tokie sprendimai yra daromi.

Atrodo, gyveni gyveni ir čia tik pyst šlapiu skuduru per veidą. Dar jaunas esu, laukiu brandos egzaminų rezultatų, bet kiekvienas toks kvailas sprendimas valstybėje mane priverčia dažniau galvoti apie emigraciją. Matyt, išeis paradoksali situacija: išvažiuosiu „Rail Baltica” vėže į platųjį pasaulį, nors būsiu spjovęs į traukinius visiems laikams.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Daugiau apie „Lietuvos geležinkelių” planus nuo liepos 1 d. keisti kainas važiuojantiems traukiniais į pajūrį piko ir ne piko metu skaitykite čia.