Šiemet 27-asis „Vilnius Jazz” festivalis vyks spalio 15-19 dienomis. Organizatorių teigimu, šis festivalis – vienintelis renginys Lietuvoje, kurio programose pagrindinis dėmesys skiriamas įvairiausioms šiuolaikinio džiazo atmainoms.

„Vilnius Jazz“ būdingas tam tikras radikalumas, ryški orientacija į naujoves. Greta džiazo ir laisvosios improvizacinės muzikos atlikėjų festivalio stilistines ribas yra ne kartą praplėtę akademinės, etninės, roko, industrinės muzikos atstovai.

Nusistovėjusi festivalio trukmė – 3-4 dienų dienų savaitgalis, per kurį koncertuose, atvirose pamokose ir jam sessions pasirodo iki 20 skirtingų grupių.

Nori tapti reporteriu ar fotografu ir pasidalinti straipsniais bei nuotraukomis iš šio festivalio? Pildyk žemiau esančią anketą, dalyvauk atrankoje ir mainais už informaciją gauk akreditaciją!

Vardas, Pavardė:
Kontaktai (el. pašto adresas, telefonas):
Įgūdžiai (ar esi rašęs reportažus iš renginių anksčiau, kokioje žiniasklaidos priemonėje?):
Įranga (kompiuteris, mobilusis internetas; ar galėsi atsiųsti straipsnį iš vietos?):
Kodėl BŪTENT TU turėtum tapti DELFI reporteriu šiame renginyje?

Užpildytas anketas su prierašu „Reporteris“ siųskite el. pašto adresu kamile.baubinaite@delfi.lt iki spalio 12 d., 12 val.! Akreditacijos bus suteiktos dviems reporteriams ir dviems fotografams.

Dėkojame visiems dalyvavusiems ir skelbiame atrinktųjų sąrašą!

Andrius Balčiūnas – reporteris
Eglė Maceinaitė – fotografė
Unė Dabužinskaitė – reporterė
Tomas Terekas – fotografas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)