Globėja Inga, neseniai išgelbėjusi ir sėkmingai užauginusi tokio paties likimo sesytes Sangviniką ir Melancholiją, apie kurias irgi buvo rašyta Pilietyje, vėl sutiko prisiimti tokį malonų rūpestėlį.

Taigi, dėmesio! Kaune, kalnų laipiojimo klube „Miegantys drambliai“ laksto du puikiausi juodų katinukų egzemplioriai, kuriuos pats laikas išleisti į platųjį pasaulį.

Kingas ir Mažylis – katinai dresiruoti, moka komandas „sėdėti“, „daryti kūlverstį“, „užpulti koją“, „balsas“, „duok penkis“ ir „ateik čia“.

Kingas pas globėją pateko labai nupiepęs ir nupešiotas, tačiau labai balsingas, už ką iškart buvo pakrikštytas Princu (pamenat, toks atlikėjas). Nors kūdikystėje grožiu nepasižymėjo, tačiau kovotojo dvasia – tikrai taip. Katinas per kelis mėnesius ištobulino imtynių technikas. Už tai turėtų padėkoti mažyliui broliui, kuris vardan šio tikslo daug aukojosi, leidosi minkomas ir kandžiojamas.

Pomėgiai: lenktyniavimas sienomis, lubomis, baldais su jaunėliu broliu, siūlų medžioklė ir graužimas, meilinimasis žmonėms.

Charakteris: tvirtas. Augs didelis!

Šiandien katukas yra nuostabaus grožio, kailis padažytas pilkomis sruogelėmis, siekiant išryškinti aristokratišką kilmę, kuri užkoduota genuose. Čia išėjo kaip pasakoje apie bjaurųjį ančiuką – katino vadinti tik princu nebeapsiverčia liežuvis, visas prašmatnus kailis ir stotas prašyte prašosi kažko rimtesnio. Štai jums ir Kingas!

Mažylis nuo pat atvykimo buvo labai gražutis, sugebėjo išsaugoti gražų kailiuką ir užkariauti visų svečių širdis. Kadangi atsilieka ūgiu ir svoriu nuo savo brolio, pramintas Mažyliu. Tačiau tai anaiptol nesumenkina katinuko sugebėjimų – jis lieknas, greitas, smalsus. Daug atsargesnis už Kingą – tai greičiausiai lėmė nesėkmės imtynių ringe su stambesniu broliu. Mėgsta stebėti situaciją iš šono ir nesiveržia pirmas pulti į nepažįstamas rankas, tačiau tikrai nėra bailys!

Pomėgiai: naujų vietų atradimas, tas pats lenktyniavimas, siūlų medžioklė, šuns erzinimas ir pan.

Charakteris: romus (kai miega).

Gerai įsižiūrėjus matyti, kad jo uodega juodai pilkai rantuota kaip švyturys. Kas užaugs, dar neaišku.

Visi kiti čia nepaminėti jų bruožai yra katiniški, kaip ir priklauso katinams. Jie jau pasiruošę susipažinti su savo tikraisiais namais ir šeimininkais.

Kingo ir Mažylio teiraukitės tel. +370 608 65805, el. paštu inga@miegantysdrambliai.lt. Katukai yra Kaune.