Labai ramus, nedrąsus, alkanas. Jie – mūsų šeima: visada laukia, visada pasitinka, nori būti kartu. Kiek pasakojimų, kiek istorijų sukurta apie juos dukros rašiniuose. Jie įkvėpė sukurti pagalvėlių kolekciją gyvūnėliams. Garfildas tapo fotosesijos modeliu, o fotografė Renata tikrai nesitikėjo tokio gero rezultato.

Kai prieš 5 metus pradėjau lauktis antrosios dukrytės, Garfildas buvo šalia nuo pirmų dienų. Lipo man ant pilvo ir apsikabinęs miegojo. Dabar lygiai taip pat glaudžiasi prie Robertutės, tik jau lovoje. Garfildas lydėdavo Emą į mokyklą ir ją pasitikdavo, o ji verkdavo, kad jis pasiklys, nepareis ar suvažinės automobilis.

Jis laukia parvažiuojančio tėčio iš darbo, apžiūrinėja krepšį, ką skanaus nupirko. Kai susižaloja ar žiemą serga peršalęs, mes lekiame pas gydytoją. Kiekvieną vakarą šaukiu jį atsidariusi duris, nes negaliu užmigti, jei jo nėra namuose. O paskui jis kantriai laukia, kol aš jį išmyluosiu ir išbučiuosiu…

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ projekto „neBrisius.lt“ idėja užsikrėtė nuo Amerikoje vykusio „Why We Rescue“ ir, gavę idėjos autorių leidimą bei palaikymą, pradėjo analogišką ilgalaikį projektą Lietuvoje. Projekto metu fotografuojami žmonės su augintiniais, priglaustais iš prieglaudų ar gatvės, talpinamos jų laimingos istorijos, kurios, tikimės, užkrės vis daugiau ir daugiau žmonių! Prisijunk prie projekto „neBrisius.lt“! Dėl detalesnės informacijos kreipkitės el. paštu info@ggi.lt.