- Kuo šiuo metu užsiimate?

- Šiuo metu džiaugiamės prieš savaitę baigtomis studijomis, koncertuojame.

- Kaip sekėsi baigti mokslus?

- Dieną naktį nemiegojome, reikėjo įdėti daug pastangų, bet visos džiaugiamės pasiektais rezultatais.

- Ką planuojate veikti?

- Šiuo metu aktyviai ruošiamės vasaros koncertų maratonui, renginiams bei pasirodymams.

- Gal ruošiate naują dainą?

- Taip, nauja daina ruošiama ir štai pirmosios eilutės: „Nežinau, ar dar tikėti, ar jau abejoti, nežinau... Ką man daryti, kokį kelią pasirinkt, kaip man viską ištaisyt...“.

- Ar planuojate išleisti savo kompaktinį diską?

- Šiuo momentu, ne.

- Ar laikotės dietų, koks jūsų požiūris į jas?

- Nesilaikome. Bet jeigu norėtume patobulinti savo figūras, tai kreiptumėmės į profesionalus, kurie sudarytų ne tik tinkamą mitybą, bet ir sporto programą.

- Ką veikiate laisvalaikiu, koks jūsų hobis?

- Dažniausiai mūsų laisvalaikis atiduodamas grupei. Drąsiai galime teigti, kad koncertai yra didžiausias ir labiausiai patinkantis užsiėmimas.

Agnė: Laisvalaikį praleidžiu labai įvairiai, priklausomai nuo nuotaikos ar metų laiko. Kadangi dabar vasara, tai smagiausia keliauti ir ilsėtis prie jūros.

Sandra: Mėgstu nueiti į teatrą pažiūrėti spektaklį ar apsilankyti dainuojamosios poezijos atlikėjų koncertuose, mano mylimiausia grupė yra „Atika“, galėčiau valandų valandas klausyti šios grupės muzikos.

Aistė: Kai žinau, kad visa diena bus laisva ir nereikės niekur eiti, tai mėgstu ilgai voliotis lovoje. Taip pat nepraleidžiu progos apsilankyti teatre ir išvysti dar nematytą spektaklį. Vasarą su artimiausiais draugais čiumpame palapines, miegmaišius ir lekiame prie ežero.

- Palinkėjimas skaitytojams.

Sandra: Būkite tokie žmonės, į kuriuos kiti visada norėtų kreiptis pagalbos, kuriuos būtų malonu sutikti, ir kurių niekada nenorėtų išbraukti iš savo gyvenimo.

Aistė: Siekite savo svajonių ir norus žarstykite atsargiai, nes jie tikrai pildosi.

Agnė: Linkiu geros ir nepamirštamos vasaros!