- Ar laukiate vasaros?

Indrė: Laukiu labai labai, norisi šilumos, vasariško lengvumo. Tuomet viskas atrodo kur kas paprasčiau: žmonės laimingesni, nuotaika geresnė. Norisi šilumos ne tik vasaros metu, jos norisi visuomet..

- Kokius planus ruošiate vasarai?

Renata: Vasara - koncertų metas. Džiaugiamės, jog ji ne už kalnų, jau suplanuotas ne vienas koncertas pajūryje ir kituose Lietuvos miestuose. Rugpjūčio mėnesį planuojame nufilmuoti dar vieną vaizdo klipą, kurį pristatysime rudenį. Paruošėme naują programą, pasipildėme naujomis dainomis, įvaizdžiu ir tiesiog vasarosime.

- Ar laikotės kokių dietų prieš karštąjį sezoną?

Indrė: Laikausi sportininkų dietos, valgau šešis kartus per dieną, tačiau nedidelėmis porcijomis ir sveiką, tik virtą, keptą ant grotelių arba garintą maistą. Visa tai derinu su sportu. Merginos nori būti gražios visais metų laikais, tiek žiemą, tiek varasą, todėl savimi rūpintis, save mylėti norisi ir reikia visada.

- Ar pagalvojate apie kompaktinio disko išleidimą?

Renata: Taip, jau pagalvojame, tačiau dar reikia pasistengti. Mūsų tikslas nėra leisti kompaktinį diską tam, kad tiesiog išleistume. Norisi „išspausti“ maksimumą. Galbūt padovanosime jį Kalėdų progą.

- Ar turite laiko sau, šeimai, kelionėms?

Oksana: Mano pastarieji treji metai - vienos kelionės. Gaila, kad visos jos - Lietuvos mastu. Tiesą sakant, atostogų jau seniai neturėjau...Gaila, bet nėra pernelyg apmaudu vien todėl, kad užsiimu veikla, kuri man teikia malonumą. Šeima...Na taip, ji nukenčia. Tačiau visuomet ateina laikas susitaikyti su tuo, ką apskritai turi ar gali gauti. Todėl artimieji ant manęs nepyksta ir kas kartą laukia grįžtančios. Manau, kartais tai į naudą, susitikus yra ką aptarti, dėl ko pasitarti ir kartais sveika pasiilgti. Jau geras pusmetis, kaip primygtinai save priverčiu skirti laiko sau...Buvo etapų, kai buvau pamiršusi save. Aplinkiniai, matydami mane bėgančią, susirūpinę vis dažniau papriekaištaudavo, kad gal jau sustok nors minutėlei ir skirk laiko sau. Taip kad dabar tikrai savęs nepamirštu.

- Kokie santykiai tarp merginų grupėje ?

Oksana: Jau esu sakiusi, kad yra sakoma - „kur moteriškas kolektyvas, ten problemos“. Mūsų kolektyve, kaip ir visur, pasitaiko visko. Būna, kad pasipykstam, pasiginčijam. Juk esam keturios asmenybės, kurios tikrai skirtingos ne tik išvaizda, bet ir kai kuriais požiūriais į gyvenimą, žinoma, ir skirtingais prioritetais ar tikslais. Svarbiausia, kas mus vienija, tai grupė, kuri visoms yra vienodai svarbi ir viena iš pagrindinių tikslų. Mylime viena kitą ir gerbiame, todėl lygiai taip pat ir pasidžiaugiame ne tik darbo rezultatais, bet ir viena kita.

- Kur planuojate sutikti Velykas?

Greta: Velykų išvakarėse turime koncertą Klaipėdoje, tad galima sakyti, sutiksiu jas su mergaitėmis. Na, bet pailsėjus važiuosiu pas artimuosius, kuriuos ir taip retai matau per darbų gausą.

- Kokiu būdu dažote margučius?

Oksana: Velykos ir margučiai man asocijuojasi su mano mylimu seneliu, kurio jau senokai nebėra. Jo margučiai būdavo patys gražiausi pasaulyje! Marginimo būdas turbūt būtų pakenčiamas ne visiems, nes tai labai ilgas, atsakomybės bei labai daug kruopštumo reikalaujantis procesas - kiaušinius skutinėdavo skutimosi peiliuku, kitaip tariant - britvele. Vienas kiaušinis pareikalaudavo apie 2 - 4 val. darbo. Karts nuo karto ir mama tą darydavo. Kol kas pati kiaušinių ypatingai nemarginu, tačiau žadu tęsti šią tradiciją.

- Kokių tradicijų laikotės per Velykas?

Greta: Tradicijos turbūt tokios pat kaip ir pas daugelį. Jei spėju, marginu kiaušinius, ryte juos stengiuosi pašventinti bažnyčioje, o su šeimyna juos daužome ir žiūrime kieno tvirčiausias.

- Palinkėjimas DELFI skaitytojams.

Greta: Linkime visiems skaitytojams šiltų pavasariškų akimirkų, gražios Velykų šventės ir nepamiršti apsilankyti mūsų koncertuose.